Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, προβολή ταινίας


Σήμερα, 5 Δεκεμβρίου 8.00μμ στον καφενέ ποδήλατο η πρωτοβουλία αντίστασης Κοζάνης διοργανώνει την προβολή της ταινίας "la haine" του Mtieu Kassovitz.
Η προβολή γίνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της πρωτοβουλίας αντίστασης ενάντια στην κρατική καταστολή και βία, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα όργιο καταστολής και ποινικοποίησης της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, έναν ορυμαγδό τρομοκρατικών νόμων περιστολής ελευθεριών, που παράλληλα με όλους τους αντεργατικούς νόμους ανοίγουν στους εξουσιαστές, ντόπιους και ξένους ένα τεράστιο δρόμο για να πατήσουν πάνω από τα πτώματά μας. Όμως ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται! Ο αγώνας για ελευθερία και δικαιώματα δεν ποινικοποιείται και θα συνεχίσει μέχρι την τελική νίκη!
Η πρωτοβουλία ευχαριστεί τα παιδιά του καφενέ που την καλωσόρισαν στο χώρο τους και δίνει σε όλους νέο ραντεβού για αύριο 7.00μμ στο ρολόι, όπου θα συμμετέχει μαζί με την αντιφασιστική ομάδα στη συγκέντρωση ενάντια στην κρατική καταστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: