Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

εργατοπατερισμός

Εμεις περιμένουμε από τους εκπροσώπους (μας) των εργαζομένων να υπερασπισθούν τα δικαιώματά μας κι αυτοί συνωστίζονται για να χαριεντισθούν με τον εκπρόσωπο του μνημονίου ...
Όχι δεν φταίει και δεν πρέπει να κατηγορείται ο ελληνικός λαός για απάθεια, ατονία (!) και καναπεδοησύχασμα, ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.
ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. Χαραμοφάηδες του κερατά, που απλά περιμένουν την ευκαιρία να μεταπηδήσουν σε άλλα έδρανα, ώστε ανεμπόδιστα πλέον και χωρίς προσχήματα να συνεχίσουν το έργο τους. Να τους χαιρόμαστε !!!
Όλα αυτά από μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο kozanimedia που μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι:
Μοναδικές στιγμές μαχητικού συνδικαλισμού…
H φωτογραφία είναι…χαρακτηριστική: Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος και ο εκπρόσωπος διεθνών σχέσεων και δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης Γιώργος Κάτανας σε μια μοναδική στιγμή…έντονου μαχητικού αγώνα (λίγο…έλειψε να παρέμβουν τα ΜΑΤ, γιατί, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία είναι έτοιμοι να…επιτεθούν στον υπουργό )κατά των μέτρων της κυβέρνησης και του υπουργού ΠΕΚΑ Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στην Πτολεμαϊδα!

Δεν μπορούμε, φυσικά, να διαβάσουμε τα..χείλη του Νίκου Φωτόπουλου, αλλά πιθανότατα θα λέει κάτι σκληρό όπως εκείνο το «Στις καταλήψεις μας και τις μπούκες μας ήταν μαζί μας ο Παπακωνσταντίνου και ο Σαχινίδης και μας εμψύχωναν για να μη ξεπουληθεί η ΔΕΗ από τον Αθανασόπουλο στην ΑΡΔΕΕ. Όταν όμως το κόμμα μας γίνεται κυβέρνηση, τότε εμείς γι΄αυτούς γινόμαστε άγνωστοι«, που είχε πει και τον περασμένο Απρίλιο! Διαφωνεί κανείς;;;;;;;;;;;;
Ο Παν-όπτης
Υ.Γ. Η εξαιρετική φωτογραφία ανήκει στον καλό φίλο και συνάδελφο, δημοσιογράφο, Θεόφιλο Ηλιάδη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: