Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

κάνα καινούριο "κολπάκι" δε βρίσκετε; Επαναλαμβάνεστε!

Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Το πρόβλημα των πολιτικών μας λοιπόν είναι η έλλειψη φαντασίας. Ειδικά αυτοί οι δεξιοί "σοσιαληστές" που μας κυβερνούν είναι ...ότι νά΄ναι.
Την αντίδραση του κόσμου στις πλατείες και τα γιουχαίσματα των χαραμοφάηδων τα "ρίχνει" στο ΣΥΡΙΖΑ (!!!). Η αποτελεσματική (όπως αποδείχθηκε) προβοκάτσια του Δεκέμβρη (08) είναι οδηγός τους, αλλά τότε έπιασε, τώρα ...άει και στο διάολο.

«Προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων»


Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του Συνασπισμού σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Πεταλωτή στην εκδήλωση της Αργυρούπολης, αναφέρει πως δεν αποτελεί είδηση να επιτίθεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «εκείνο, όμως, που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών, αποδίδοντάς τις σε υποκινητές. Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας ζητά να μην περάσουν τα νέα μέτρα, αξιώνει να φύγει η κυβέρνηση».
 
από το newsbeast.gr (newsinnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: