Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

εν έτει 2011 στην Κοζάνη

Ενημέρωση: Για να λέμε τα σύκα σύκα ... αντιγράφω από το kozan.gr "Συγκρότησε επιτροπή για να παραδώσει οικοσκευή από την ενοικιαζόμενη κατοικία του
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τη συγκρότηση άτυπης τριμελής επιτροπής για την παραλαβή και παράδοση οικοσκευής από την ενοικιαζόμενη κατοικία του στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διέταξε ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Κίρκος.
Κύκλοι απο το περιβάλλον του, αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δεν αποτελεί ένα είδος σημειολογικής πρακτικής που αποσκοπεί σε επικοινωνιακά οφέλη, αλλά αντιθέτως αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας και της διάφανειας με την οποία πορεύτηκε καθόλη τη διάρκεια της θητείας του ως Γενικός Γραμματέας. "
_________________________________

Ομολογώ ότι κατά τη διάρκεια της βραχύβιας θητείας του ο (διορισμένος) Γενικός Γραμματέας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κίρκος δεν είχε δώσει κακή εντύπωση και το έργο του -όσο αυτό μπορεί να αξιολογηθεί- ήταν θετικό.
Παραδίνοντας όμως την Περιφέρεια στον νεοεκλεγέντα αιρετό Περιφερειάρχη κο Γ.Δακή, επέλεξε να δώσει συνέντευξη τύπου στο γραφείο του υπό το βλέμμα του αρχηγού του, προέδρου της κυβερνήσεως και πολιτικού εργοδότη του ...

Ξεχνά φαίνεται ο κος Κίρκος ότι ο μισθός του δεν κατατίθεται στο λογαριασμό του από το προσωπικό υστέρημα του Γ.Α.Π., αλλά από τον ελληνικό λαό και ότι από τη θέση που τοποθετήθηκε είχε καθήκον να υπηρετεί όλη τη δυτική μακεδονία. Ξεχνά επίσης ότι το γραφείο του Γ.Γ. της Περιφέρειας δεν είναι κομματικό καφενεδάκι του ΠΑΣΟΚ.
Κινδυνολογώ; Ίσως, αλλά εμένα μου θύμισε παλιές ελληνικές ταινίες και ντοκουμέντα με τις φωτογραφίες των βασιλιάδων και των δικατόρων, που πέρασαν σα λαίλαπα από τη χώρα μας, πάνω από τα γραφεία διαφόρων δημοσίων υπηρεσιών.
Καταλαβαίνω ότι λόγω ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ διακόπτεται η πολιτική καριέρα του πρώην Περιφερειάρχη και θα πρέπει να φροντίσει για το πολιτικό του μέλλον, αλλά το να συμπεριφέρεται και να εμφανίζεται δημόσια σα "φερέφωνο του καθεστώτος" άλλων εποχών, πρώτ' απ' όλα προσβάλλει το θεσμό που υπηρετεί, και κατά δεύτερο λόγο τον ίδιο σα σύγχρονο πολιτικό και άνθρωπο.
η φωτο από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η υποτέλεια των υπηκόων
Η ασέβεια στον πολίτη

Ανώνυμος είπε...

Το γαύγισμα του κομματόσκυλου