Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση της Αυτοδιοικητικής Κίνησης με το ΤΕΕ ΔΜ

Με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Δήμος Κοζάνης, Τόπος να ζεις». Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα. Η Διοικούσα του ΤΕΕ επανέλαβε το αίτημα της (και παράπονο) για μόνιμη συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και καλωσόρισε την Αυτοδιοικητική Κίνηση, η οποία ανοίγει πρώτη τον κύκλο αυτών των επαφών. Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως το ενεργειακό και η μεταλιγνιτική περίοδος, τα πολεοδομικά προβλήματα και η επέκταση του σχεδίου πόλης, οι μετεγκαταστάσεις, η ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων, η προστασία του περιβάλλοντος κλπ.


Τα μέλη της Κίνησης τόνισαν ότι το ΤΕΕ έχει στο ενεργητικό του σημαντικές παρεμβάσεις στα τοπικά δρώμενα, αλλά έχει δυνατότητα να γίνει πιο συγκεκριμένο σε θέματα που θεωρούνται ταμπού για την περιοχή, (όπως η ανάγκη για απεξάρτηση από το λιγνιτη), ή θίγουν πρόσωπα και υπηρεσίες (πολεοδομικές παραβάσεις καταπατήσεις κλπ).
Την Κίνηση εκπροσώπησαν οι Λευτέρης Ιωαννίδης, επικεφαλής του συνδυασμού, Κ. Δεσποτίδης, Λ. Τσικριτζής, Τ. Γκλούμπος, Β. Δινοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: