Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;

από το VETOnews
Μετά τους οικονομικούς επιθεωρητές που ξεσκόνισαν τα λογιστικά βιβλία του δήμου Σερβίων όπως είχε αποκαλύψει το vetonews.gr στις 5-3-10 (διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ), σειρά έχουν τώρα οι επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης που με εντολή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή φτάνουν σήμερα ή αύριο στα Σέρβια προκειμένου να ελέγξουν την νομιμότητα αποφάσεων του δήμαρχου Σερβίων Δημοσθένη Κοκολιού αλλά και τα οικονομικά της τελευταίας περιόδου.
Οι αλλεπάλληλοι έλεγχοι των επιθεωρητών στο δήμο Σερβίων έχουν να κάνουν με τις καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες και κακοδιαχειρίσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το γεγονός των ελέγχων έχει θορυβήσει την παράταξη της πλειοψηφίας και του δημάρχου Σερβίων Δ. Κοκολιού. Οι αλλεπάλληλοι έλεγχοι έρχονται σε μια περίοδο όπου τα κόμματα ολοκληρώνουν σιγά σιγά τις διαδικασίες για την επιλογή του καταλληλότερου προσώπου, το οποίο θα ηγηθεί το ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Eπειδή (απαντώντας και στο ερώτημα-τίτλο της ανάρτησης) καπνός χωρίς φωτιά ΔΕΝ υπάρχει, εκτιμώ ότι ο "νυν επιτυχημένος" θα τα βρει μπαστούνια με το συμπαθέστατο μπουλούκο (φωτό) κο Ρακιντζή, o οποίος έχει "ξετρυπώσει" πολλά ...φυντάνια, που είχαν την εντύπωση πως το μαγαζί (στην περίπτωσή μας ο δήμος) ήταν ιδιοκτησία τους ή το καφενεδάκι του μπαμπά τους.
Ε! "νυν επιτυχημένε" έχεις ακόμη χρόνο (μερικούς μήνες) να κυνηγήσεις τους υπαλλήλους, που δε σου σκύβουν το κεφάλι και βέβαια να επιβραβεύσεις -ξέρεις εσύ- τους γλύφτες σου, γιατί θα σου χρειασθούν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων. Ίσως να αποκαλυφθούν οικονομικές υποχρεώσεις που είναι άγνωστες σε πολλά μέλη της πλειοψηφίας.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Για όσους γνωρίζουν δεν θα αποτελούσε κάτι τέτοιο έκπληξη. Σιγά μην έδινε λογαριασμό και στους συμβούλους του...