Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ώρα να ΠΑΜΕ όλοι μαζί

του ΑΝemos
Σύντροφοι
Το ξυπνητήρι της ιστορίας έχει χτυπήσει. Οσο και να το κρύβουμε κάτω από το μαξιλάρι, όσο και να το πετάμε στο τοίχο για να σπάσει, όσο και να το βαράμε με το σφυρί, συνεχίζει να χτυπάει. Κι η πλάκα είναι οτι αυτό το ξυπνητήρι το ονειρευόμασταν χρόνια ή μάλλον, το περιμέναμε στις άυπνες νύχτες μας...
Τους εφιάλτες που σήμερα ζει η κοινωνία μας τον είχαμε προβλέψει δεκαετίες πριν. Ομως ήταν οι δικοί μας εφιάλτες που δεν μας άφησαν να τον δούμε όταν διάβηκε την πόρτα.
Ο καπιταλισμός σφίγγει τη θηλιά και όσο χάνει την ισορροπία του τόσο πιο αμείλικτα εγκληματικό γίνεται.
Το κράτος και οι νταβατζήδες του έχουν εδώ και πολλούς μήνες εξαπολύσει μια πρωτοφανή επίθεση ενάντια στην ίδια την κοινωνία. Επίθεση χωρίς προσχήματα. Οπως αυτή εναντίον των ναυτεργατών. Οπως αυτή σήμερα του παρακρατικής νοοτροπίας Πάγκαλου.

Στήνουν προβοκάτσιες.
Είναι έτοιμοι ακόμη και να αιματοκυλίσουν την κοινωνία προκειμένου να την γονατίσουν.
Το πρώτο πείραμα έγινε με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον "τρελό" αστυνομικό. Το δεύτερο έγινε με την πυρπόληση της τράπεζας από το ίδιο το ακροδεξιό παρακράτος που δολοφόνησαν τρεις ανθρώπους και ύστερα προσπάθησαν να τα ρίξουν στους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.
Σχεδιάζουν και άλλα εγκλήματα ενώ ταυτόχρονα διαλύουν τα πάντα.
Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η Ιστορία καλεί την Αριστερά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Να γίνει ασπίδα για τους εργαζόμενους, για τους νέους, για τους ηλικιωμένους, για όλους. Να γίνει και πάλι ο μοχλός της μεγάλης αλλαγής.
Και για να γίνει αυτό υπάρχει μία και μόνη προϋπόθεση: Να ΠΑΜΕ μαζί!

Χωρίς εσάς δεν μπορούμε, χωρίς εμάς δεν γίνεται!
>Για την ανατροπή του μνημονίου ρε γαμώτο!
> Για την ανατροπή του εφιάλτη!

1 σχόλιο:

kozanitika.gr είπε...

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση να παραπλανά συνεχώς τον ελληνικό λαό με αρωγούς τους νταβάδες, θυμίζει την διαφήμιση του kit-kat που ενώ περνάνε τα πάντα λαθραία, ο τελωνειακός απολαμβάνει την γκοφρέτα του.

Έτσι ασχολούμαστε με την αγρογή ή την κόντρα και τις βλακείες του Πάγκαλου, ενώ σήμερα μπαίνει στην ολομέλεια το ασφαλιστικό.

Και το κύριο ερώτημα θα πρέπει να είναι:

Από σας όλους τους βουλευτάδες, ποιός θα έχει τα @@@@@ να μην ψηφίσει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και να σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό που σε εξέλεξε και σε πληρώνει;