Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου για ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ αετό.

ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ....Προς το τέλος της οδηγείται η Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , ο μεγάλος στόχος της διοίκησης του Θοδωρή Ζαγοράκη για έναν ΠΑΟΚ απαλλαγμένο από τα χρέη, έτσι ώστε να μπορεί να ανοίξει τα φτερά του για μεγάλες επιτυχίες.Χρέος όλων του οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά είναι να συνδράμουν στην πιο δύσκολη στιγμή της ομάδας. Σημαντικό ρόλο εκτός από το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα είναι και ο αριθμός των μετόχων. Οπότε είναι πολύ σημαντικό, ο καθένας να συμμετέχει έστω και με το μικρότερο δυνατόν ποσό.Η Α.Μ.Κ. στηρίχθηκε από μεγάλα ονόματα του Αθλητισμού, της τηλεόρασης, της μουσικής και του Lifestyle. Άνθρωποι που αγαπούν τον ΠΑΟΚ, ξέρουν ότι η Α.Μ.Κ. είναι η σωτήρια οδός για την ομάδα. Τσαπανίδου, Χασαπόπουλος, Βέρτης, Δήμας, Κουρκούλης, Θρασκιά, Ζαμπούνης, Μελάς, Χατζηβασιλείου κ.α.Πέντε εργάσιμες μέρες έμειναν, όσοι δεν έχετε πάει ακόμα ,μην το αμελήσετε. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου.ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των μετοχών της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 27.08.2008, ύψους 22.350.000€.
Η διάθεση των νέων ονομαστικών μετοχών θα διαρκέσει έως 26.01.2009.
Η τιμή της μετοχής ανέρχεται σε 0,33333333 (3 μτχ = 1 ευρώ)
Στην παρούσα αύξηση δεν υπάρχει ανώτατο όριο εγγραφής, ωστόσο οι επενδυτές θα υποχρεούνται να εγγράφονται για αριθμό μετοχών που είναι πολλαπλάσιος του 3.
Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα καταστήματα της “MARFIN EGNATIA BANK” με την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή το λογαριασμό ΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του επενδυτή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΔΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ PAOKMANIA ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: