Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Έχασε το προεδριλίκι ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ";

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο επόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων θα είναι (μετά βέβαια από την πρόταση της πλειοψηφίας) ο Πάτας Θωμάς!!! Ναι! καλά ακούσατε, ο νυν Πρόεδρος Χρήστος Μπουχουράς, παρά τις φημολογούμενες «συμμαχίες» του, δεν κατάφερε να επανεκλεγεί. Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. έθεσαν τρεις υποψήφιοι: Ο νυν Πρόεδρος Χρήστος Μπουχουράς, ο πρώην Αντιδήμαρχος Θωμάς Πάτας και ο μέχρι πρότινος «δυσαρεστημένος» Φώτης Ζυγούρης. Στην πρώτη ψηφοφορία έλαβαν: Πάτας Θωμάς- 6 ψήφους, Χρήστος Μπουχουράς -4 ψήφους, Φώτης Ζυγούρης -1 ψήφο και βρέθηκε και ένα λευκό. Στη δεύτερη ψηφοφορία ο Θωμάς Πάτας έλαβε 7 ψήφους και ο Χρήστος Μπουχουράς 5 ψήφους. Από την πλευρά της μειοψηφίας για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ προτείνεται ο Θεοδοσίου Δημήτριος.
ΣΧΟΛΙΟ: Έτσι είναι κε Μπουχουρά … δημοσιεύματα του τύπου: «Ένας Πρόεδρος, μισός Δήμαρχος» ΔΕΝ συγχωρούνται στο one man show… και τι show!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κρίμα ρε παιδιά. ο μόνος που δούλευε ήταν

Ανώνυμος είπε...

ναι όντως ήταν ο μόνος που δούλευε ... για το εαυτό του. Κοίτα ρε που φτάσαμε, ο καλύτερος που μας κυβερνούσε ήταν ο ...Μπουχουράς!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος. απ αυτά που λέει ο κόσμος τουλάχιστον βγαίνει οτι δούλευε για το καλό του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
ΕΙΔΙΚΑ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
ΗΤΑΝ ΦΑΚΙΡΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ...
ΕΙΧΕ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΟΨΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε άλλο ιστολόγιο, στο aivres, πέφτει πολύ κλάμα...
Εκεί πολλοί Ανώνυμοι, κλαινε γιατι εφυγε ο Χρήστος, πολύ κλάμα βρέ παιδί μου...
Ο Καθένας λέει και τον πόνο του, γιατι ο Χρήστος δεν ειναι πρόεδρος στον...Αρειο Πάγο!!!
Πάγωσε ο ανθρωπος με το πολύ κλαμα που πέφτει εκεί, στο ιστολογιο aivres!!

Ανώνυμος είπε...

Να λες κάποιον ψεύτη είναι σοβαρή κατηγορία και δε θα πρέπει να την κάνεις ανώνυμα.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο σχολιασμός ξεπέρασε το όρια, τα οποία θα πρέπει να έχει ο καθένας μας από τη στιγμή που χρησιμοποιεί την ανωνυμία. Παρακαλώ να αποφεύγονται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για οποιονδήποτε. Υπάρχουν και άλλοι -πολλοί- τρόποι να υποστηρίξει κάποιος τις απόψεις του. Σε περίπτωση που επαναληφθούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί, θα αναγκαστούμε να διαγράψουμε σχόλια, που είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμούμε ... ειλικρινά