Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ή ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Τι κακό κι’ αυτό. Καθώς σε κάθε νέα δημοσκόπηση «πέφτει» (και καλά κάνει) ο Καραμανλής, βλέπω τους ΠΑΣΟΚτζήδες να αναθαρίζουν, να βγαίνουν από το καβούκι που τους είχε στείλει ο λαός και να διαγωνίζονται για το ποιος θα πρωτοκάνει ...αντιπολίτευση!
Και δεν είναι κακό να κάνουν τη δουλειά τους. Μόνο, να! Βλέποντάς τους, νομίζω ότι ζω ακόμη έναν εφιάλτη. Όσο ανεβαίνουν τα ποσοστά τους, τόσο επανέρχεται στη θέση της το αλαζονικό και εγωιστικό υφάκι τους, που ζήσαμε όοοολεες αυτές τις τετραετίες που διένυσαν στην εξουσία (τις δυο τελευταίες είχε παραγίνει). Όλες αυτές τις τετραετίες που με την αριστερίζουσα ΔΕΞΙΑ πολιτική τους εξανάγκασαν –κυριολεκτικά- τον λαό να οδηγήσει, σχεδόν ανακουφισμένος, τον Καραμανλή στην εξουσία. Αυτό το υφάκι, που μου έφερνε εφιάλτες, που με εξόργιζε, που μη μπορώντας να αντιδράσω διαφορετικά κατέφευγα στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης παραβαίνοντας συγχρόνως πολλές φορές την εντολή: «Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω» (... Καλά όποιος τα έγραψε αυτά, δεν είχε γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία...).
Που είναι η περιβόητη και πολυδιαφημιζόμενη στα λεγόμενα του Γιωργάκη ΑΝΑΝΕΩΣΗ;. Πότε θα τους πετάξει όλους αυτούς από το κόμμα του; Πότε θα καταλάβει ότι ο ελληνικός λαός τους βαρέθηκε και τους ...φοβάται; Πότε θα αντιληφθεί ότι δεν φέρνουν μόνο σε μένα εφιάλτες, αλλά σε όλους τους έλληνες;
Χαίρεται που ανεβαίνουν τα ποσοστά του. Ε, και; Δεν ανεβαίνουν γι’ αυτόν, απλά πέφτουν απ’ τον Καραμανλή. Πόσους αναλυτές πρέπει να συμβουλευτεί άραγε για να το αντιληφθεί; Και καλά θα κάνει να μην έχει «δεμένη» και σίγουρη την πρωτιά, γιατί κανείς δεν ξέρει, πως μπορεί να αντιδράσει κάποιος στο ενδεχόμενο ενός ακόμη εφιάλτη.
Βρε Αλέκα! ΒΡΕ ΑΛΕΕΕΚΑΑΑΑ!!!!
Κάνε κανένα spa να ηρεμήσεις συντρόφισσα.
Φέρε στο νου σου τις παλιές καλές εποχές που με υψωμένη τη γροθιά σου φώναζες: «ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: