Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος για δυσφήμιση της υπαλλήλου Χιονίας Ανδρεάδου!

Την ποινή των 6 μηνών φυλάκισης επέβαλε πριν από λίγο στον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, για δυσφήμιση της υπαλλήλου του Δήμου (και μηνύτριας) Χιονίας Ανδρεάδου!
Πρόκειται για την «υπόθεση-στριγκάκια», με τις πραγματικά απίθανες και πρωτοφανείς εκφράσεις που ο δήμαρχος είχε χρησιμοποιήσει το 2016 κατά δημοτικών συμβούλων του δικού του συνδυασμού.
Κατήγορος ήταν η υπάλληλος του Δήμου Χιονία Ανδρεάδου, η οποία υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημάρχου, ο οποίος είχε αναφέρει και δημόσια πως η ίδια «καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα», ενώ είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για σχέση της και με τον τότε αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Κουκάλη. O τελευταίος την απασχολούσε ως γραμματέα του για τρεις μήνες, μετά και την -αρχικά- σύμφωνη γνώμη του δημάρχου. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος άρχισε να ζητά και εγγράφως από τον τότε αντιδήμαρχο να απομακρύνει την κυρία Ανδρεάδου από τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που είχε αρνηθεί ο κ. Κουκάλης.
Να σημειωθεί πως μάρτυρες υπεράσπισης του δημάρχου ήταν ο νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών Θ. Κυριακίδης, αλλά και η ειδική συνεργάτης και ανιψιά του Μένη Κοσματοπούλου.
Φυσικά, η πλευρά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης αυτής ποινής, ενώ δεν του επιβάλλεται η ποινή της αργίας από το δημαρχιακό θώκο, καθώς η ποινή θα πρέπει να καταστεί τελεσίδικη.

kozanimedia

ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΟΝΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: