Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ή εμείς ή αυτοί - Όλοι μαζί στις 11.00 π.μ. στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης !!

Υποθήκευσαν την Ελλάδα !!
Καταδίκασαν τη ζωή, τη δική μας και των παιδιών μας, στη μόνιμη φτώχειαΕίναι όλοι τους υπόλογοι στην Ιστορία του τόπου και τον ελληνικό λαό.
Αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, αυτό το έγκλημα σε βάρος του τόπου δεν πρέπει να αφήσουμε να ολοκληρωθεί. Το πακέτο της χρεοκοπίας δεν θα περάσει.
Τώρα είναι η ώρα του λαού. Τώρα είναι η ώρα της πατριωτικής και δημοκρατικής ενότητας όλων. Είναι η ώρα να πάρει ο λαός στα χέρια του το θέμα της κοινωνικής συνοχής και της δημοκρατίας.
Kαλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, σε μια πλατιά λαϊκή ενότητα αντίστασης.Καλούμε τους πραγματικούς διανοούμενους, τον πνευματικό και επιστημονικό κόσμο να μπουν μπροστά σε αυτό τον αγώνα.
Σε έναν κοινωνικό ανένδοτο, με στόχο την παραίτηση της κυβέρνησης Παπαδήμου, την καταψήφιση της δανειακής σύμβασης και την άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, που αποτελεί προϋπόθεση για τη σωτηρία της χώρας. Aς μην αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει η χώρα των ανέργων, των εξαθλιωμένων, της κοινωνικής ερήμωσης.
Ας μην επιτρέψουμε η νέα γενιά και το πιο παραγωγικό κομμάτι αυτού του τόπου να φύγει στο εξωτερικό. Να φύγει η κυβέρνηση, η τρόικα και τα τρία κόμματα που στηρίζουν αυτό το διασυρμό
Όλοι μαζί στις 11.00 π.μ. στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης !!
Tοπική Επιτροπή Σύριζα Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: