Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

χορεύει ο ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας

Την Παρασκευή, 30 Δεκ 2011, στις 22:00 στο Νόστιμον Ήμαρ (Λευκόβρυση, 6942411031) επέλεξε να επικοινωνήσει ο ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας με την κοινωνία που τον στηρίζει και μοιράστηκε μαζί του μια παραγωγική χρονιά.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Δυτ. Μακεδονίας κ. Γεώργιος Γραμμένος δήλωσε : «Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας ήταν πολύ παραγωγική και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο αισθανθήκαμε την ανάγκη να μοιραστούμε τις επιτυχίες του συλλόγου με όλους τους φίλους, τους συνεργάτες και τους φιλάθλους της ομάδας μας. Στην εκδήλωση θέλουμε να μας στηρίξουν όλοι οι φίλοι της ομάδας αλλά κυρίως να ακούσουμε από τον καθένα τις προτάσεις του για την ακόμα μεγαλύτερη συμβολή του ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας στην κοινωνία της Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειάς μας».

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η ΕΚΑΣΔΥΜ θα απονέμει στην Γυναικεία Ομάδα του συλλόγου το κύπελλο του πρωταθλήματος μπάσκετ για την αγωνιστική χρονιά 2010-2011.
Οι προσερχόμενοι θα στηρίξουν την ομάδα συμβάλλοντας με 5 ευρώ στην είσοδο για την διαμόρφωση ενός μικρού κεφαλαίου για τις ανάγκες του συλλόγου. Η διεύθυνση του «Νόστιμον Ήμαρ» προσέφερε στον σύλλογο για την βραδιά του χορού δύο εναλλακτικές προτάσεις, είτε 10 ευρώ κατ΄ άτομο με μενού (2 επιλογές κυρίως πιάτου, σαλάτα, ορεκτικό, 1 ποτήρι κρασί) είτε ελεύθερη επιλογή από τον τιμοκατάλογο του καταστήματος.
Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας περιμένει όλους τους φίλους, συνεργάτες και φιλάθλους την Παρασκευή 30 Δεκ 2011, στις 22:00, στο Νόστιμον Ήμαρ (Λευκόβρυση, 6942411031) για να περάσουμε μια γιορτινή βραδιά γεμάτη ΠΑΟΚ και ζωντανή μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: