Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Όχι στην εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης – κίνησης

Την έντονη διαμαρτυρία του στην εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης εκφράζει με γραπτή του ανακοίνωση ο Σύλλογος Βενζινοπωλών Ν. Κοζάνης, στην οποία αναφέρεται, ιδιαίτερα στις ιδιομορφίες της Βόρειας Ελλάδας και το δυσβάσταχτο βάρος που αποτελέσει η εξίσωση στα ντόπια νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Αναλυτικότερα, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, με εκείνον του πετρελαίου κίνησης. Κρίνουμε ότι η ενέργεια έγινε βεβιασμένα, χωρίς να ληφθούν υπ’ όψιν οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της βόρειας Ελλάδας.
Το «φιλοδώρημα» με τη μορφή του επιδόματος πετρελαίου δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα για τα βορειοελλαδίτικα νοικοκυριά. Παράλληλα θα επιβαρύνει αβάσταχτα το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων. Ιδιαίτερα για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας που αντιμετωπίζει σωρεία οικονομικών προβλημάτων, αυτή η απόφαση θα φέρει σε δυσμενέστατη θέση οικογένειες και επιχειρήσεις. Καλούμε τους βουλευτές της περιοχής μας, τους πολιτευτές, τις κομματικές οργανώσεις καθώς και τις επαγγελματικές οργανώσεις να δραστηριοποιηθούν και να μεταφέρουν μαζί μας την κραυγή αγωνίας του τόπου μας».

από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: