Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ .
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ" ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
_____________________________________________________________
Το είχαμε ξαναγράψει. Τα είχαμε ξαναπεί, αλλά μερικοί έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα αυτιά τους (αν όχι με τον «πολιτισμό» τους) και δημιουργούν πρόβλημα και σε όλους εμάς.
Για μα μην αναρωτιέστε, αναφερόμαστε στον μοναδικό στα Σέρβια χώρο με πλατάνια, που έχει απομείνει κάτω από τη νέα Καστανιά και τις εργατικές κατοικίες. Πριν δύο ή τρία χρόνια και μετά από καταγγελία μας, είδαμε ο χώρος αυτός να καθαρίζεται και λάβαμε υποσχέσεις ότι θα αξιοποιηθεί σα χώρος αναψυχής. Πιστέψαμε τις υποσχέσεις, γιατί δεν είμαστε κακόπιστοι και κάναμε υπομονή, γνωρίζοντας την οικονομική δυσπραγία του δήμου, ΑΛΛΑ….
Εδώ και μερικούς μήνες, ο χώρος έχει γεμίζει πάλι από μπάζα και χώματα (όχι από τον ίδιο εργολάβο, αλλά από άλλον). Και σα να μην έφτανε αυτό, στις διαμαρτυρίες μας για την απόθεση των υλικών, που ήταν από …δημοτικό έργο, λάβαμε τη διαβεβαίωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο(!) ότι τα υλικά τα απόθεταν εκεί για να τα χρησιμοποιήσουν για τη διαμόρφωση του χώρου …. Παρεξήγησαν προφανώς την καλή μας πίστη και θέλησαν να μας φορτώσουν και ηλιθιότητα.
ΧΩΡΙΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ
Το «έργο» συνεχίστηκε προχθές το Σάββατο όταν –σα να μη συμβαίνει τίποτα- ένας «έξυπνος» συμπολίτης μας πήρε το αλυσοπρίονο και άρχισε να κόβει πλατάνια για καυσόξυλα. Δυστυχώς δεν προλάβαμε. Εδώ που τα λέμε έχει και μια «λογική» η πράξη του, γιατί σου λέει: «ο καθένας ρίχνει εδώ τα μπάζα του, ο δήμος επίσης αποθέτει εδώ τα χωματουργικά, ο εργολάβος εκμεταλλεύεται το χώρο, εγώ γιατί να μην κόψω και κάνα δεντράκι να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μου …» .
Έτσι καταλήξαμε στο παρακάτω φωτορεπορτάζ:







3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΜΑ.....ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΜΜΟΛΑΚΑΣ -ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.....ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ......ΜΟΣΧΑΡΙΑ;;;;;;

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Μπορεί και συ ο ίδιος να μας στείλεις φωτογραφίες και έγγραφη (έστω και ανώνυμη) καταγγελία. Θα περιμένουμε

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Φίλε μου δεν είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά αυτό που για το οποίο προσπαθούμε είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να δραστηριοποιήσουμε όλους τους κατοίκους αυτού του τόπου που δέχονται καθημερινά την "επιδρομή" της τσαπατσουλιάς, της καφρίλας και της βρωμιάς .... (μπορούν να προστεθούν και άλλα πολλά). Ευελπιστούμε στην αισθητική του κάθε πολίτη. Είμαστε πολλοί ... οι περισσότεροι και πρέπει να αντιδράσουμε ... κάποια στιγμή η σιωπηλή πλειοψηφία θα πρέπει να πάρει την τύχη της στα χέρια της ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ