Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

θα ψηφίσουν για να μη ...ψηφίσουν στο Βελβεντό

Να μη συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, εφόσον ο δήμος τους δεν παραμείνει αυτόνομος, αποφάσισαν οι δημότες του Βελβεντού, κατά την έκτακτη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Η συντονιστική επιτροπή δημοτών οργανώνει ενημερωτική και αποφασιστική λαϊκή συνέλευση για τον «Καλλικράτη» αύριο Παρασκευή, 25 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο δημοτικό κέντρο «Μετόχι».
Ο δήμος Βελβεντού είναι από τους λίγους δήμους που συνεχίζει τις αντιδράσεις του κατά του «Καλλικράτη» και έχει σημασία να δούμε αν εμείνουν στην προηγούμενη απόφαση της λαϊκής συνέλευσης των δημοτών όπου είχε αποφασιστεί η αποχή τους από τις ερχόμενες εκλογές.

Την ίδια θέση εξέφρασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο δήμαρχος του Βελβεντού, που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις εκλογές στο διευρυμένο δήμο και ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις δυνάμεις του στον αγώνα για την αυτονομία του δήμου.
Στη Λαϊκή Συνέλευση σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μανόλη Στεργίου, αναμένεται να αναλυθούν τα δεδομένα της αποχής από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη ενόψει της εφαρμογής του Καλλικράτη, και ακολούθως να ληφθεί η τελική απόφαση από την κοινωνία με νομιμοποιητική διαδικασία, δημοψήφισμα για την Κυριακή 4 Ιουλίου!

από το ΘΑΡΡΟΣ Κοζάνης                                                                               πηγή

1 σχόλιο:

kozanitika.gr είπε...

Οι κοινωνιες γερνανε σαν τους ανθρωπους. Χρειαζονται παντα το μπολι με νεους ανθρωπους νεες ιδεες και αντιληψεις απο αλλα μερη για να συνεχισουν να ειναι ζωντανες.

Αλλιως βυθιζονται στην ακινησια, τις διαφορες για μια πιθαμη γης , τις βεντετες, τα προαιωνια μιση που διαλυουν τον κοινωνικο ιστο και σπρωχνουν στις μικροομαδες.

Οι τοπικιστες δεν θελουν το νεο , τους “ξενους”.

Γουσταρουν μικρες κλικες και παρεες εξουσιας οπου κυριαρχουν αυτοι και οι οπαδοι τους.

Μαζευουν γυρω τους οτι πιο αντιδραστικο και φοβισμενο εχει η τοπικη κοινωνια.
Το κατευθυνουν στην διαιρεση και την οπισθοδρομηση.