Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ένας δεξιός κάνει ωτοστόπ


Βρίσκεται ένας τύπος µε το αυτοκίνητό του οδηγώντας στην Εθνική οδό. Στην πορεία του ξαφνικά µένει από µηχανική ßλάßη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική ßοήθεια και αποφασίζει να κάνει ωτοστόπ να πάει σε κοντινή πόλη για ανεύρεση συνεργείου κλπ. Σταµατάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τη ψηφίζει, αυτός µε καµάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότοµα ο οδηγός το φορτηγό και του λέει: κατέßα γρήγορα από το αυτοκίνητό µου ρε µαλάκα!!! Απορηµένος ο κακοµοίρης τη να κάνει κατεßαίνει και ξανά πάλι ωτοστόπ. Σταµατάει ένα αυτοκίνητο εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τη ψηφίζει, αυτός µε καµάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότοµα ο οδηγός το αυτοκίνητο και του λέει: κατέßα γρήγορα από το αυτοκίνητό µου ρε ηλίθιε!!!
Απορηµένος ο κακοµοίρης τη να κάνει κατεßαίνει και ξανά πάλι ωτοστόπ.
Σταµατάει ένα αυτοκίνητο µε µια πολύ ωραία γυναίκα τις εξηγεί την πορεία του και αυτή προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις η γυναίκα τον ρωτά τη ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά ΠΑΣΟΚ, µπράßο του απαντά αυτή χαρούµενη και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω και συνεχίζουν την συζήτηση και την πορεία τους χαρούµενοι. Μετά από πολλές συζητήσεις και χαριεντίσµατα σταµατούν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω , µπαίνουν σε ένα δωµάτιο, φιλάκια, αγκαλιές κλπ. Σε κάποια στιγµή της ερωτικής πράξης λέει η γυναίκα στον τύπο: ξέρεις εµένα όταν κάνω έρωτα µου αρέσει να µε χτυπούν. Τι να κάνει ο τύπος µέσα σε όλα αρχίζει να την χτυπά, απέναντι από το κρεßάτι ήταν ένας καθρέφτης κοιτάζει ο τύπος στον καθρέφτη ßλέπει τα γενόµενα σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει: Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!

από τον Μπούλη με αφιέρωση στον Χ.Ε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σχέδια των "νταβατζήδων"

Δεν του "έκατσε" λοιπόν τίποτε του Καραμανλή. Ούτε ταξείδι στις ΗΠΑ με εξασφάλιση να τον δεχθεί ο Ομπάμα, ο οποίος στην Τουρκία σηκώθηκε και πήγε μόνος του, όπως και ο Πούτιν. Ούτε οι καταγγελίες για τον Παπανδρέου, ότι "εκβιάζει εκλογές παίζοντας με τον προεδρικό θεσμό". Ούτε οι προσωπικές του περιοδείες ανά την Ελλάδα. Ούτε οι κάποιες προεκλογικές παροχές και υποσχέσεις.

Οι δημοσκοπήσεις και ο κοινωνικός αχός δείχνουν, ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει ήδη αποφασίσει να διώξει την Κυβέρνηση Καραμανλή και την ΝΔ από την εξουσία. Και οι εισηγήσεις προς τον Πρωθυπουργό ήσαν σαφείς : Κάνε ηρωϊκή έξοδο τώρα, για να μη πέσεις στα τάρταρα τον Μάρτιο. Δώσε την "καυτή πατάτα" του κακού χειμώνα που έρχεται στον Γιώργο. Και ετοίμασε το κόμμα, με εσένα ή άλλον (η) στην ηγεσία του, για επάνοδο στην εξουσία, όταν αργότερα θα πετροβολούν τον Παπανδρέου εκείνοι που τώρα τον χειροκροτούν.

Και ο Πρωθυπουργός έπραξε σύμφωνα με τις εισηγήσεις. Γιατί ? Είναι πειθήνιος ? Μήπως τον υποχρέωσαν και κάτι του έταξαν ? Και μπροστά σε αυτά, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του την οργή των φανατικών νεοδημοκρατών ψηφοφόρων και τις πλερέζες των βουλευτών της ΝΔ, που δεν θα επανεκλεγούν ?

Λοιπόν, πάμε στις αλήθειες, που κρύβονται πίσω από αυτά που βλέπουμε.

Δεν χρειαζόταν συνωμοσία. Εναλλακτικά σενάρια υπάρχουν πάντα. Και σε νίκη και σε ήττα.

Το σενάριο που μπήκε μπροστά τώρα, αφού ο Καραμανλής δεν τα κατάφερε, συνοψίζεται στα εξής :

- Ο Καραμανλής χάνει και ο Γιώργος Παπανδρέου κερδίζει τις εκλογές

- Επιδίωξη να μην έχει αυτοδυναμία ο Γιώργος : Τότε στόχος η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

- Εάν έχει αυτοδυναμία ο Γιώργος, η πλειοψηφία του να είναι ισχνή και εύθραυστη. Σε αντίθεση με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που θα κληθεί να λύσει : Τότε στόχος το πριόνισμά του, για να πέσει γρήγορα. Και να επανέλθει κραταιά η προοπτική συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Γιατί αυτός και μόνον αυτός είναι ο στόχος των "κέντρων", εκείνων που διαφεντεύουν τα συμφέροντα της "αγοράς" και εκείνων που σχεδιάζουν τις "λύσεις" στα εθνικά μας θέματα. Μια συγκυβέρνηση "ευρείας αποδοχής", για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και να διευκολύνει τους σχεδιασμούς.

Τα σενάρια αυτά προϋποθέτουν αναγκαστική "απόσυρση" Καραμανλή. Κάτι που θα γίνει σύντομα μετά την ήττα. Και το τάξιμο σε αυτόν : Έκανες 6 χρόνια Πρωθυπουργός. Κάνε στην άκρη τώρα, βάζοντας το "εθνικό" συμφέρον πάνω από το παραταξιακό. Κάνε χώρο για την Ντόρα. Είσαι νέος. Περίμενε. Και η Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να είναι το επόμενο αξίωμά σου.

Τι μπορεί να χαλάσει αυτούς τους σχεδιασμούς ? Η βούληση του ελληνικού λαού. Εάν η ψήφος του δώσει στην χώρα αυτοδύναμη Κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία, για να μην απειλείται και να μην εκβιάζεται. Και στείλει το κόμμα της αποτυχούσας Κυβέρνησης της ΝΔ στην αντιπολίτευση. Σημαντικό θεσμό της Δημοκρατίας άλλωστε.

Το αν η ΝΔ, μετά την διαφαινόμενη ως βεβαία ήττα της στις εκλογές της 4 Οκτώβρη, θα εξακολουθήσει να έχει τον ίδιο Πρόεδρο ή θα επιλέξει άλλον, είναι εσωτερικό της θέμα. Σημασία έχει τεράστια, τα κόμματα της Δημοκρατίας μας, είτε νικούν είτε ηττώνται στις εκλογές, να κινούνται μέσα στους θεσμικούς ρόλους τους, στα πλαίσια της Δημοκρατίας. Και να μη ποδηγετούνται από τα λεγόμενα "εξωθεσμικά" κέντρα. Τους εσωτερικούς και εξωτερικούς "νταβατζήδες" δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Θα γυρίσει ο τροχός θα ..ξει και ο φτωχός δεξιός.Τώρα όμως ο κύβος των εκλογών έπεσε...Eτσι Μπούλη....Πόση είπαμε ότι είναι η διαφορααααααααα.....

X.E.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Μπα! Μπα! Σα το γάιδαρο με το καρότο (καρότο ο Μπούλης). Μόνο μη σε πάρουν χαμπάρι ότι "σουλατσάρεις" σε μη ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ blogs Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

H εποχή των ποτοαπαγορεύσεων τελείωσε.150 τρυγλικερίδια.Επιστρέφω πιο δυναμικός....Δεν έχουμε και συμβόλαιο με το άλλο τοπικό blog...

Χ.Ε.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Ελα ρε θα δει κανείς και θα νομίσει ότι έχουμε κάποια αντιπαράθεση με το aiVreS, ίσα -ίσα. Απλά εκεί είσαι περισσότερο στο χώρο σου (κομματόσκυλο). Εντάξει οι ...μετρήσεις σου; Δηλαδή ήταν μόνο να χάσεις το προχθεσινό... Τί μετρήσεις δίνει ο Μπούλης; (σιγά μη μας βρει εδώ το ΕΣΡ)

Ανώνυμος είπε...

Τα κοστούμια ράφτηκαν.Μάλλον μερικοί όμως τζάμπα τα έραψαν.Κατά τον Μπούλη έγκυρες ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ πληροφορίες λένε για 7,2% με αυξητική τάση.Δεν τα κανάλια τι "Χρυσόψαρο" παίζουν;

Χ.Ε.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Το "χρυσόψαρο" αν μπει στη βουλή ...πάπαλα η αυτοδυναμία του γιωργάκη-jefry. Καλά όλη μέρα στο pc είσαι;