Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ιστιοπλοικά Τριήμερα για Νέους απο 18 - 30 ετών

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο της πολιτικής της για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου διοργανώνει, σε συνεργασία με Ιστιοπλοϊκούς και Ναυτικούς Ομίλους της χώρας, «Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα» κατά τους μήνες από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2009.Στόχοι του προγράμματος αυτού είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των νέων, η γνωριμία με τις ελληνικές θαλάσσιες ομορφιές, η ανακάλυψη εναλλακτικών τρόπων διακοπών, η εκπαίδευση και η δημιουργία ενδιαφερόντων για την ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες, όπως αυτή της ιστιοπλοΐας.
ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ• Ιστιοφόρα Σκάφη δυναμικότητας 8 -10 ατόμων. • Δύο διανυκτερεύσεις στα σκάφη. • Πρωινό και 2 ελαφρά γεύματα ημερησίως. • Έμπειρος Καπετάνιος.• Βασικές αρχές Ιστιοπλοΐας, Ναυτιλίας, Προσανατολισμού και Μετεωρολογίας, καθώς επίσης Ναυαγοσωστικής και Διάσωσης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ• Αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα από τους κατά τόπους Ιστιοπλοϊκούς και Ναυτικούς Ομίλους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα • Επιστροφή Κυριακή βράδυ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ• Νέες και νέοι ηλικίας 18-30 ετών (που έχουν γεννηθεί από το 1979 μέχρι και 09/06/1991) που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα και μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος. • Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου στη Γραμματεία των Ιστιοπλοϊκών και Ναυτικών Ομίλων • Καλή γνώση κολύμβησης • Συμμετοχή μόνο σε ένα τριήμερο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι νέες και νέοι από 18-30 ετών (δηλ. με έτη γέννησης από το 1979 μέχρι και 09/06/1991) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής – υπεύθυνη δήλωση που θα βρίσκουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (www.neagenia.gr), στο τμήμα . Επίσης μπορούν να λάβουν πληροφόρηση από το ΚΠΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΛ:2461040575 Υπεύθυνη Βασιλική ΣιαλβέραΟι αιτήσεις θα υποβάλλονται από 09/06/2009 και ώρα 9.00 πμ έως και την 12/06/2009 και μέχρι ώρα 12.00 το μεσημέρι, καθʼ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.Για να υποβάλει κάποιος αίτηση, αφού διαβάσει προσεκτικά την παρούσα αναλυτική περιγραφή του προγράμματος, συμπληρώνει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα που θα υπάρχει για τον σκοπό αυτό στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση. Ακολούθως η αίτηση κατατάσσεται αυτόματα και ηλεκτρονικά, ανάλογα με την ημερομηνία και ώρα κατάθεσης. Η κατάθεση πιστοποιείται με την εμφάνιση αποδεικτικού της υποβληθείσας αίτησης, το οποίο ο υποψήφιος μπορεί να εκτυπώσει ή να αποθηκεύσει ηλεκτρονικά. Η επιλογή των Ομίλων μπορεί να γίνει μόνο μεταξύ αυτών που εμφανίζουν κενές θέσεις, τακτικών ή αναπληρωματικών.Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής μία μόνον φορά και μόνον για έναν Όμιλο. Οι υποψήφιοι δηλ. δηλώνουν μόνον έναν Όμιλο, αυτόν από τον οποίο επιθυμούν να αναχωρήσουν και όχι συγκεκριμένο τριήμερο-ταξίδι.Η επιλογή των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στα Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα θα γίνει με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας.Η τελική σύνθεση των συμμετοχών στα τριήμερα θα καταρτισθεί από τους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες. Όσοι υποψήφιοι αποτελούν παρέα, καλούνται, για διευκόλυνση της διαδικασίας, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους τη μια κατόπιν της άλλης.

1 σχόλιο:

Θοδωρής Ρεβενάκης είπε...

Θέμα: Ιστιοπλοϊκά τριήμερα 2009-Αποτελέσματα
Προς: ggng@neagenia.gr
Κοιν.: georeven12@yahoo.gr, revenakis@yahoo.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2009, 14:31

Προς
Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς
κύριο Λευτέρη Μπούλια

Αξιότιμε κύριε Γενικέ,
Ενίσταμαι για την αδιαφανή επιλογή των συμμετεχόντων στα Ιστιοπλοϊκά τριήμερα 2009.
Συγκεκριμένα,ο γιός μου Ρεβενάκης Γεώργιος του Θεοδώρου υπέβαλε ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στις 09/06/2009, ώρα 09:14, στο Ναυτικό Όμιλο Καβάλας και στα δημοσιευθέντα αποτελέσματα δεν υπάρχει το όνομά του,ούτε στούς 200 επιλεγέντες,ούτε στους 341 αναπληρωματικούς.
Σημειωτέον,οι πρώτοι 5 επιλεγέντες προκύπτει οτι έκαναν την εγγραφή τους στις 09:15:19.000.Χωρίς διαφορά χιλιοστού του δευτερολέπτου.Η έκτη επιλεγείσα προκύπτει οτι έκανε αίτηση μετά από μια ολόκληρη ώρα και 40 λεπτά . Η δε τελευταία επιλεγείσα έκανε αίτηση στις11:17:01.070 της ίδιας μέρας.
Εκφράζω τη διαμαρτυρία και την αμηχανία μου μαζί με τις τύψεις για το γεγονός οτι εγώ παρακίνησα το παιδί μου να συμμετάσχει σε μια τέτοια διαδικασία,ελπίζοντας οτι στον τόπο αυτό δεν έχουν ακόμα διαλυθεί όλοι οι θεσμοί.

Με ειλικρiνή συναισθήματα πικρίας και συνενοχής,

Θεόδωρος Ρεβενάκης
Ψυχολόγος
Παπαφλέσσα 19
56121 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη
2310721810
6942019058
revenakis@yahoo.gr