Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΚΕ... Σώωωωπαα!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Θεσσαλονίκη 28 / 11/ 08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Νικήτας Κακλαμάνης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Όπως απέδειξε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τις κινητοποιήσεις, η παράταξη της οποίας ηγούμαι είχε την μεγάλη πλειοψηφία του Συνεδρίου. Παρά ταύτα, χάριν της ενότητας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - η οποία στη παρούσα συγκυρία καθίσταται κρίσιμη και επιβεβλημένη - δέχθηκα να ενσωματωθούν στο Προοίμιο της Απόφασης του ετήσιου τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ θέσεις του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος», όπως αυτή που αναφέρεται στο περί «άδοξου τέλους της διοικητικής μεταρρύθμισης», την οποία και δεν ενστερνίζομαι .
Αναρωτιέμαι λοιπόν από πού προκύπτει ότι το σύνολο των αιρετών υιοθέτησε την παραπάνω άποψη του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος», αφού ούτε καν το σύνολο την μειοψηφίας την υιοθέτησε .
Όπως είναι γνωστό στο συνέδριο διαμορφώθηκαν τρεις γραμμές και τρεις τάσεις (κι αν δεν απατώμαι η κ. Ζερβάκη, που ανήκει στην παράταξη του κ. Π. Κουκουλόπουλου ήθελε να καταθέσει ,την τελευταία στιγμή δικό της ξεχωριστό ψήφισμα).
Κατόπιν τούτου οι χαρακτηρισμοί του κ. Κουκουλόπουλου γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

_________________________________________________________________

Και γιατί τόσο καιρό τσακωνόμασταν για τη διοικητική μεταρρύθμιση, τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΙ κ.ά.; Για να ακούσουμε μια καλή πρωία (απόγευμα για την ακρίβεια) τα περί άδοξου τέλους;
Αυτό που κατάλαβα εντέλλει είναι ότι μαζεύτηκαν οι τοπικοί (τους) άρχοντες στη Σαλονίκη (δυστυχώς για φέτος δεν είχε νησάκι :( ) και αφού φάγαν και ήπιαν για τρεις -τέσσερις μέρες αποφάσισαν ότι ...διαφωνούν! Διαφωνούν σε τι; Τα ίδια προβλήματα δεν έχει η αυτοδιοίκηση σε όλη τη χώρα; Αυτό που τον ενδιέφερε τον (αρχι) Δήμαρχο κο Κακλαμάνη ήταν η "ενότητα του Αυτοδιοικητικού κινήματος".
Τί λέεεεει ρεεεε!!! Απα παααπαπα!!! Σώωωωπαα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: