Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης



Την επόμενη Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:00, ξεκινά για πέμπτη συνεχής  χρονιά το πρόγραμμα «Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο.  Μετά την επιτυχημένη του πορεία και  συνεργασία με παιδαγωγούς, ερασιτέχνες ηθοποιούς, μουσικούς, βιβλιοπωλεία της πόλης και εργαστήρια κατασκευών, το πρόγραμμα συνεχίζεται  και εμπλουτίζεται.
 
Οι «Παραμυθένιες» Κυριακές, απευθύνονται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και στόχο  έχουν να φέρουν τους μικρούς φίλους κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική σύμπραξη, τα θεατρικά παιχνίδια και τις κατασκευές, στον όμορφο  χώρο του δημοτικού Κήπου.  Επιθυμούν να αποτελέσουν εργαλείο για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών παιδιών, καλλιεργώντας πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Το πρόγραμμα για τις πρώτες δύο  Κυριακές περιλαμβάνει:
22/6/2014 και ώρα 11 π.μ. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της πόλης μας, θα παρουσιάσουν το παραμύθι  «Οι δώδεκα κοκκινοσκουφίτσες και ο κουρδιστός λύκος » του Χρήστου Μπουλώτη. Μια ενδιαφέρουσα συνέχεια του γνωστού παραμυθιού μετά το γάμο της κοκκινοσκουφίτσας με το γιό του κυνηγού που σκότωσε το λύκο και τις δώδεκα κόρες τους ..........
29/06/2014 και ώρα 11 π.μ. «Ο Δημήτρης,  η Ναταλία και η παρέα τους» θα παρουσιάσουν παραμύθι με μουσική, αφήγηση και δράση, το τέλος του οποίου θα δοθεί από τους μικρούς μας φίλους.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από το σύλλογο φίλων της δημοτικής βιβλιοθήκης και την Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη.
Όλα είναι έτοιμα και σας περιμένουμε με μοναδικές αποσκευές το κέφι  και τη φαντασία σας.