Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Συνάντηση ολομέλειας συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία



Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία» από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες, συναντήθηκαν χθες στο εκλογικό κέντρο στην Κοζάνη. 
 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα οργανωτικού χαρακτήρα, και συστάθηκαν ομάδες εργασίας με διαφορετικά αντικείμενα ώστε να επικαιροποιούνται διαρκώς οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, βάσει των μεταβαλλόμενων κοινωνικών αναγκών.

Επίκεντρο της συζήτησης, η στρατηγική του συνδυασμού στην πώληση της «μικρής» ΔΕΗ που σύντομα θα απασχολήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Με νωπή την εντολή της κοινωνίας, ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανέλυσε μια σειρά από δράσεις και εργαλεία που μπορούν να επιστρατευτούν στον αγώνα για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του ενεργειακού πλούτου της χώρας.


Στην ολοκλήρωση της συνάντησης ο Θεόδωρος Καρυπίδης ευχαρίστησε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους και τους αντιπεριφερειάρχες για τον αγώνα τους και τόνισε ότι είναι όλοι απαραίτητοι στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν στην Περιφέρεια σε λίγους μήνες.



            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ