Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αποθρασύνθηκε η διοίκηση της Deutsche Telekom!

α)  Εκμεταλλευόμενη το κλίμα ασυλίας που απολαμβάνει από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια τους που τα μπουκώνει με διαφήμιση.
β)  Αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο που ψήφισαν οι μνημονικές κυβερνήσεις τα τελευταία 2,5 χρόνια.
γ)  Την εκφυλισμένη και καλολαδωμένη «με συνδικαλιστικούς μισθούς, πολυτελή αυτοκίνητα κ.λ.π.» συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΟΜΕ-ΟΤΕ που συναλλάσσεται μαζί της.
δ) Την επικυριαρχία του γερμανικού ιμπεριαλισμού που επιτίθεται λυσσαλέα στη χώρα και στον ελληνικό λαό, η διοίκηση Τσαμάζ αποθρασύνθηκε τελείως.
Περικόπτει θέσεις εργασίας, μειώνει τους μισθούς, αθετεί αυθαίρετα συμβατικές της υποχρεώσεις, καταργεί μονομερώς ΣΣΕ.
Τελευταίο τους κατόρθωμα:
 
Ο πρόεδρος του ομίλου ΟΤΕ Μ.Τσαμάζ αποφάσισε για τον εαυτό του, τους γύρω απ’ αυτόν χρυσοκάνθαρους και τα μεταλλαγμένα υπηρεσιακά στελέχη πρασινο-μπλε κοπής που είχαν τοποθετηθεί με ρουσφέτι με προχθεσινή του απόφαση να μοιράσει 9 εκ. ευρώ πριμ!
Το φύλλο συκής γι αυτή την απόφαση αποτελούν τα κέρδη που παρουσίασε ο ΟΤΕ το 2011 και τα 306 εκ ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2012.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει προς όλες τις κατευθύνσεις με τον πιο περίτρανο τρόπο πόσο εγκληματική ήταν η παράδοση του ΟΤΕ από τη μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που τον εκχώρησε για 390 εκ ευρώ!
Οι γερμανοί πήραν τα λεφτά τους πίσω και άρχισαν να σωρεύουν σημαντικά κέρδη.
Ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις μοιράζουν πριμ στους υποτακτικούς τους, διευθυντές και προϊσταμένους αντίστοιχες με το βαθμό υποταγής των τελευταίων.
Αυτό έρχεται να προστεθεί μετά την επιβράβευση προς την υπηρεσιακή νομενκλατούρα που μετά το κόψιμο με την κατάπτυστη ΣΣΕ (D.T – ΟΜΕ-ΟΤΕ ) μείωση κατά 12% των αποδοχών όλων των εργαζόμενων, σ’ αυτούς τους τα ξανάδωσε!
Η ΑΣΕ και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ πληροφορούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τη νεολαία που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη περίοδο για τα αίσχη της γερμανικής διοίκησης του ΟΤΕ που αποτελούν πρόκληση προς όλο τον ελληνικό λαό.
Επισημαίνουμε ότι:
1. Τα 306 εκ. ευρώ κέρδη που είχε ο ΟΤΕ το πρώτο τρίμηνο του 2012 είναι όσα ακριβώς κέρδισε ο προϋπολογισμός από το κόψιμο συντάξεων του β’ μνημονίου.
2. Ο πρόεδρος του ΟΤΕ Μ.Τσαμάζ αμείβεται με…. το ευτελές πόσο των 500.000 ευρώ περίπου,  οι Γ. Διευθυντές με πάνω από 250.000 ευρώ κ.ο.κ.  Ακόμα και ο τελευταίος προϊστάμενος υπηρεσίας αμείβεται εκτός των άλλων με επίδομα θέσης 860 ευρώ το μήνα! Όσα δηλαδή παίρνουν τρεις εργαζόμενοι συνολικά της Ote-plus που αμείβονται με 255,50 ευρώ μεικτές αποδοχές!
3. Αν περιορίζονταν οι προκλητικές αυτές αμοιβές των G-old-en boys του ΟΤΕ θα μπορούσαν να ανοίξουν χιλιάδες θέσεις εργασίας για τους εργαζόμενους και τη νεολαία που μαστίζεται από τη φτώχεια και την ανεργία.
4. Τα τιμολόγια του ΟΤΕ και της Cosmote (με τη φιλική συνδρομή της ΕΕΤΤ) παραμένουν υψηλά παρά τις υποκριτικές εξαγγελίες της Φράου Μέρκελ ότι στοχεύει στη μείωση των προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα κατά 30%.
Η ΑΣΕ καλεί τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον ΟΤΕ, να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα για όλα όσα έκαναν με τις μίζες, τη Siemens και την εκχώρηση του ΟΤΕ και να επανεξετάσουν τη στάση τους σε ότι αφορά την επανακοινωνικοποίηση του ΟΤΕ και την επαναφορά του στο Ελληνικό Δημόσιο, στην ελληνική κοινωνία και στους εργαζόμενους.
Ιδιαίτερα καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να μην υπεκφεύγει, αιφνιδιασμένος από την επίθεση των διαπλεκόμενων κομμάτων και ΜΜΕ και να πάρει καθαρή θέση στο μεγάλο αυτό ζήτημα.
Ο ΟΤΕ ανήκει στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το γερμανικό!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ Ιστοσελίδα: www.ase-ote.tk   E Mail: aseote@yahoo.gr   Δελτίο τύπου
Authors: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Ο ΕΡΓΑΤΗΣ" από το fle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: