Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ποιος πρόεδρος; Ρε άιντε και ...

Δεν θα σταθώ στο ότι αυτοί οι άνθρωποι δε βάζουν ποτέ μυαλό και πάντα έδιναν προτεραιότητα στο θεαθήναι και ποτέ στην ουσία των πραγμάτων. Δεν θα αναρωτηθώ γιατί, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν απόφαση για κατάργηση του ειρηνοδικείου Σερβίων, μετά από λίγο την αναιρούν, κατασκευάζουν ένα καινούριο κτήριο, το οποίο και θα εγκαινιαστεί αύριο από τον πρόεδρο της βουλής των Ελλήνων (για την οποία τιμή θα αναφερθώ εντέλλει) και στοιχηματίζω- όσα μου άφησαν οι λωποδύτες να έχω πια- ότι σε λίγο καιρό θα το καταργήσουν το ειρηνοδικείο, αλλά βέβαια θα μας μείνει η φαμφάρα των εγκαινίων από τον κοντοχωριανό (λίγα τσιγάρα δρόμος είναι η Καστοριά) μας πρόεδρο.
Το λες και γεμίζει το στόμα σου: Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων!!! Το άντρο της Δημοκρατίας μας; ή μήπως το άσυλο τριακοσίων φοβισμένων πρώην φιλόδοξων και νυν φυγο… γενικά, όπου φύγει φύγει καλοταϊσμένων ελλήνων;

Όντως, η κοινοβουλευτική μας δημοκρατία (με προσπάθεια), επιτάσσει την εκπροσώπηση του λαού μας, μέσω της ψήφο του, η οποία σημειωτέον, λόγω του πλειοψηφικού τερτιπιού,  άγεται και φέρεται από τη σκύλλα στη χάρυβδη και τελικά καταλήγει στο σακί του πιο επιδέξιου εκλογομάγειρα. Οι εκλογομαγειρεμένοι λοιπόν αυτοί εκπρόσωποί, είναι τα όργανά μας για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, την καλυτέρευση της ζωής μας και το καλό της χώρας μας. Λογικά λοιπόν, όταν αποδεικνύονται ανίκανοι και προδότες της εμπιστοσύνης μας και της χώρας και  ο λαός τους απαξιώνει, αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να  πάρουν τον οματιό τους και να φύγουν και όχι να γαντζώνονται στις δερματόδετες πολυθρόνες τους μέχρι να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ και το μόνο τίμιο που τους απέμεινε να κάνουν είναι να προκηρύξουν εκλογές και να πάνε στο διάολο.
Ο κος Πετσάλνικος λοιπόν, που θα μας έρθει αύριο, εκλέχθηκε από μία βουλή που δεν εκπροσωπεί πια τον ελληνικό λαό και θα έρθει χωρίς να έχει στις αποσκευές του τον θεσμικό του ρόλο και έτσι θα πρέπει να τον υποδεχθούμε: Αγνοώντας τον.
Ένα απλό κρατικοδίαιτο –εδώ και δεκαετίες- στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι, που απλά απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του γιωργάκη (ή τζέφρυ) σαν υπάκουος ακόλουθός του, οπότε: Φίλιππε! Ρε άιντε και … 

Υ.Γ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πατσάλνικος θα κόψει την κορδέλα υπό τους ήχους στρατιωτικής μπάντας που θα παιανίζει το "περνάει ο στρατός" και άγημα άρτι αφιχθέντων ευρωμπάτσων θα απονέμει τιμές!

2 σχόλια:

OOO είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Νά'σαι καλά! Καλό αγώνα!