Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

αύξηση από το Σεπτέμβριο στα τιμολόγια της ΔΕΗ

της Μαίρης Κεσκιλίδου από την ΕΡΑΤην αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ώστε η επιχείρηση να ανταποκριθεί στο ανταγωνιστικό τοπίο της απελευθέρωσης της Αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε χθες στην Πτολεμαΐδα, με την ολοκλήρωση της διημερίδας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας για την ενέργεια. Στην ίδια συνέντευξη τύπου ο κ. Ζερβός τόνισε ότι η ΔΕΗ είναι διατεθειμένη να χρηματοδοτήσει τις μελέτες των νέων οικισμών, ως συνέπεια των μετεγκαταστάσεων, υπό όρους, ενώ εκφράζοντας την προσωπική του άποψη για το αίτημα της κατασκευής πίστας μηχανοκίνητου στα Ορυχεία είπε ότι δεν θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής για να προσθέσει ότι η ΔΕΗ θα προβεί σε δράσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα δώσουν προοπτική στον τόπο.
Εν τω μεταξύ , όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Νομού Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλόπουλος στη διάρκεια της διημερίδας για την ενέργεια, από τις 17 μέχρι τις 19 Ιουνίου θα επισκεφθεί την περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής την υπουργό Ενέργειας Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη.

"...να ανταποκριθεί στο ανταγωνιστικό τοπίο της απελευθέρωσης της Αγοράς.."  ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ή ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΟΟΣΟ ΚΑΦΡΟΥΣ; Δηλαδή αυξάνει τα τιμολόγια για να γίνει ... ανταγωνιστική; Αλλά θα μου πεις και οι "άλλοι" δεν αυξάνουν το ΦΠΑ και τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης στα καύσιμα για την ... ΑΝΑΠΤΥΞΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: