Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

έτσι "σεβόμαστε" το περιβάλλον στα Σέρβια

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ένα μικρό δείγμα του σεβασμού(!) που τρέφουμε εμείς οι Σερβιώτες για το περιβάλλον -έστω κι αν αυτό είναι έξω από τα σπίτια μας-. Τοποθεσίες που θα ζήλευαν πολλές πόλεις και περιοχές, εδώ, τις καταντήσαμε μπαζότοπους. Βέβαια, αυτή η κατάσταση οφείλεται σε μερικούς ΗΛΙΘΙΟΥΣ, που δυστυχώς δεν παίρνουν από λόγια και σίγουρα χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα από μερικές ανακοινώσεις και απαγορευτικές πινακίδες.

r5xopfipvegz7szlun4z.jpg xdsx0edfcpdtyjlgrsrx.jpg eolxeq8oq4tr9nswoh9.jpg 446juwhjybjeyxm6c5yz.jpg u5jgn33b75qpdpjm65he.jpg Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση και για να διαβάσετε τις λεζάντες

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Σερβίων είναι ο μόνος δήμαρχος που καθημερινά με τις επιλογές του προστατεύει το περιβάλλον της περιοχής.Ειναι μεγάλες οι ευαισθησίες του και ολα αυτα τα χρόνια επι δημαρχίας του, το περιβάλλον στα Σέρβια είναι πάντα καθαρό.Το αποριματοφόρο του δήμου κάθε μέρα μαζεύει, η καθαριότητα είναι παντού, σε ολα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε!!! Σοβαρά; ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΚΟΛΙΟΣ; Αυτός το ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

Τι πράσινα άλογα λες για τον Κοκολιό.Εφω αναφέρομαι οτι δινει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος. Ειναι μεγάλες οι ευαισθησίες του και ολα αυτα τα χρόνια επι δημαρχίας του και ο δημος είναι πάντα καθαρός.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Καταρχήν το σχόλιο και οι φωτογραφίες εστιάζουν στην "άρρωστη" νοοτροπία των Σερβιωτών να πετάνε τα σκουπίδια και τα μπάζα τους όπου βρουν και κατά δεύτερο λόγο στο δήμο και τις υπηρεσίες του για το "συμμάζεμα" της κατάστασης.
Όσον αφορά τις ευαισθησίες του Δημάρχου για το περιβάλλον ....:)