Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Φώτης Ζυγούρης: Κοπή Βασιλόπιτας στα Σέρβια


Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία εκατοντάδων φίλων πραγματοποίησε στα Σέρβια, την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείο ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Φώτης Ζυγούρης την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων έγινε ομιλία απ τον πολιτευτή για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. 




 
 
  
  
  
  

από το e-ptolemeos.gr
Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία εκατοντάδων φίλων πραγματοποίησε στα Σέρβια, την καθιερωμένα κοπή της Βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Φώτης Ζυγούρης την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων έγινε ομιλία απ τον πολιτευτή για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία εκατοντάδων φίλων πραγματοποίησε στα Σέρβια, την καθιερωμένα κοπή της Βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Φώτης Ζυγούρης την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων έγινε ομιλία απ τον πολιτευτή για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: