Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων την Παρασκευή από εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ  

                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Σας ενημερώνουμε ότι, την ερχόμενη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 08:00 το πρωί, το σωματείο μας θα προχωρήσει σε κατάληψη και κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων, ως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για διάλυση και κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ.
Υποκινούμενη από ιδιωτικά συμφέροντα και σύμφωνα με τις επιταγές των τοκογλύφων της τρόικας, η δικομματική κυβέρνηση ξεπουλά την περιουσία του ελληνικού λαού και στέλνει τους εργαζόμενους στην ανεργία, χωρίς να υπολογίζει το κόστος στην ελληνική κοινωνία.


Στο συμβολικό κλείσιμο της γέφυρας θα συμμετέχει επίσης και το σωματείο Ιδιοκτητών Φορτηγών & Μηχανημάτων, που συμπαραστέκεται στον αγώνα μας και αντιτίθεται στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση και υπολειτουργία του ορυχείου Προσηλίου.

Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη από τους συμπολίτες μας, για την ταλαιπωρία που τυχόν  θα υποστούν από την κινητοποίησή μας, και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε –ζητώντας ταυτόχρονα και τη συμπαράστασή τους-  ότι ο αγώνας μας ταυτίζεται απόλυτα με την προάσπιση των συμφερόντων ολόκληρης της περιοχής, ενάντια στην υποβάθμιση και την ανεργία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: