Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

οι φασιστόσποροι του χίτλερ

Το "Mein Kamph" του Ηλία Κασιδιάρη

του Κώστα Χατζίδη από το Pheme.gr


Επιτίθεται στις Δημοκρατίες που κήρυξαν τον πόλεμο στον "μέγα κοινωνικό αναμορφωτή", τον Χίτλερ!

Αυτά τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης σε άρθρο του με τίτλο "Ο Χίτλερ πέρα από την ιστορία", που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του κόμματος στις 20 Απριλίου 2011.
Αναφερόμενος στην παρακμή του δυτικού κόσμου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζει ότι "μόνο σε μια περίπτωση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί". Εάν στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είχε επικρατήσει ο Χίτλερ!


"Υπάρχει σαφώς το πρόσωπο-κλειδί στην ιστορία του 20ου αιώνα, που παραλίγο να ανατρέψει τη βίαιη ροή ενός ολόκληρου πολιτισμού προς την πτώση", σημειώνει ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης και ξεδιπλώνει τα επιχειρήματα του: "Το πρόσωπο αυτό, που για την ιστορία θα λέγαμε πως αποτελεί ένα διαχρονικό παράδοξο και η πλήρης ερμηνεία του θα χρειαστεί να περάσουν αιώνες για να επιτευχθεί είναι αδιαμφισβήτητα ο Αδόλφος Χίτλερ", υπογραμμίζει.

Αφού περιγράφει βιογραφικά στοιχεία του Χίτλερ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής αναφέρει σχετικά με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

"Με την άνοδο στην εξουσία", επισημαίνει ο κ. Κασιδιάρης, ο Χίτλερ "γίνεται μέγας κοινωνικός αναμορφωτής και οργανωτής ενός προτύπου κράτους -που η ισχύς του πηγάζει από τον λαό και υπηρετεί τον λαό- και που ανάλογό του δεν υπήρξε ποτέ στον σύγχρονο κόσμο"!
  
Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης πλέκει το εγκώμιο του Χίτλερ γα τα στρατιωτικά επιτεύγματά του στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

"Στον επερχόμενο πόλεμο αναδεικνύεται ύψιστος στρατηγικός νους, που χωρίς να έχει φοιτήσει σε καμία στρατιωτική ακαδημία εφευρίσκει νέα δόγματα και εξαιρετικά στρατηγήματα", υπογραμμίζει και προσθέτει:

"Γι’ αυτές τις τρεις βασικές πτυχές του προσώπου Αδόλφος Χίτλερ – πολιτικός ηγέτης, κοινωνικός αναμορφωτής και στρατηγική ιδιοφυία- θα μπορούσαμε να ομιλούμε επί ώρες".

Πιο συναρπαστική είναι, ωστόσο, η συνέχεια του άρθρου του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής, καθώς περιγράφει πως θα ήταν κατά τη γνώμη του σήμερα η ανθρωπότητα, εάν νικητής του Β. Παγκοσμίου Πολέμου αναδεικνύετο ο Χίτλερ.

"Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος (που οι Δημοκρατίες, ή μάλλον  οι εβραίοι – σύμφωνα με τον Στρατηγό Μεταξά- κήρυξαν στην Γερμανία) δε σταματούσε την αναγεννητική πορεία του εθνικοσοσιαλισμού;", ερωτά ο κ. Κασιδιάρης και σπεύδει να τοποθετηθεί:

- Είναι βέβαιο πως θεμελιώδεις αξίες, που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών.

- Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν της παρακμιακής υποκουλτούρας που διέβρωσε τον λευκό άνθρωπο. 

- Ο άκρατος υλισμός θα είχε προ πολλού τεθεί στο περιθώριο δίνοντας τη θέση του στην εξύψωση του πνεύματος.

- Ο επιστήμων θα υπερίσχυε του τεχνοκράτη. Ο άνθρωπος θα εξερευνούσε μακρινά άστρα και θα είχε ήδη ερμηνεύσει τον θαυμαστό κόσμο των υποατομικών σωματιδίων

- Η φύση που συνετρίβη μέσα σε λίγες δεκαετίες δημοκρατικής εκβιομηχάνισης, θα αποθεωνόταν.

- Ο χρυσός δεν θα είχε καμία αξία έναντι της αθλητικής ρώμης και της διάνοιας.

- Ο νέος άνθρωπος θα έθαβε βαθειά μέσα στο χώμα της Ιστορίας το καταναλωτικό ανδρείκελο που επιβιώνει ως πρότυπο στους καιρούς της σύγχρονης παρακμής.

- Ο φιλόσοφος και ο πολεμιστής θα συνέτριβαν τον τραπεζίτη. Θα έπαυε διά παντός το εμπόριο του χρήματος, που υποτάσσει λαούς, με τρανό παράδειγμα τους Έλληνες, που από πνευματικοί πρωτοπόροι και κοσμοκράτορες, έγιναν σήμερα υποτελείς στο σιωνιστικό κεφάλαιο».

"Ο Χίτλερ πέρα από την ιστορία" Τετάρτη 20 Απριλίου 2011


Δεν υπάρχουν σχόλια: