Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

σέχτα σιούρδων βομβιστών

Με ...ενδιαφέρον αναμένεται η προκήρυξη της "Σέχτας Σούρδων Βομβιστών" που αναστάστωσαν σήμερα το μεσημέρι τη Νομαρχία Κοζάνης, αφού τοποθέτησαν χαρτόκουτο που έμοιαζε με εκρηκτικό μηχανισμό (είχε και καλώδια!). Η κούτα στην εξωτερική της πλευρά έγραφε "ΜΠΟΥΜ" ... Πληροφορίες ότι μέσα υπήρχε αρκουδάκι funny bear του ...Υφαντή  που τραγουδούσε:
"θά'μαι καλό παιδί/ άριστος μαθητής/ αρκεί τη Νομαρχία/ να πάρει ο Δακής" δεν επιβεβαιώθηκαν.
Πάντως εάν ακούσετε πουθενά για εκρηκτικό εμπρηστικό μηχανισμό παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε, γιατί μόνο έτσι θα βρούμε βενζίνη !!!
Για την ...ιστορία διαβάστε το ρεπορτάζ από την ΕΡΑ

Μήνυμα με απομίμηση εκρηκτικού μηχανισμού στην Νομαρχία Κοζάνης
Ένα χάρτινο κουτί απομίμηση εκρηκτικού μηχανισμού το οποίο ερευνήθηκε από την αστυνομία έγινε η αφορμή για να εκκενωθεί το κτήριο της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Κοζάνης σήμερα λίγο πριν από τις 3 και πριν αποχωρήσουν οι εργαζόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες μια καθαρίστρια βρήκε ένα χάρτινο κουτί με καλώδια μέσα το οποίο έγραφε από έξω τη λέξη «μπουμ» και σήμανε συναγερμός στην Νομαρχία. Ειδοποιήθηκε ο Νομάρχης Κοζάνης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και η Αστυνομία, ειδικό συνεργείο της οποίας το εξέτασε. Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Αντινομάρχης Γιάννης Σόκκουτης το κουτί περιείχε ένα πολιτικό μήνυμα χωρίς ιδιαίτερη αναφορά στην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση αλλά με αιχμές για το πολιτικό σύστημα και την καταπίεση των πολιτών στην εποχή μας. Το κουτί και το μήνυμα κατασχέθηκαν για περαιτέρω έρευνα από την αστυνομία.
Δέσποινας Αμαραντίδου
της

2 σχόλια:

kozanitika.gr είπε...

Έγραψες πάλι...
Το τραγουδάκι πρέπει να γίνει σλογκαν για την προεκλογική εκστρατεία του "δεν παρανομήσαμε" Δακή....

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

και ο σουρδοκράτωρ (αν και εφόσον) μπορεί να το χρησιμοποιήσει όμως:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ

Θά' μαι καλό παιδί
άριστος ΠΑΣΟΚτζής
αρκεί την περιφέρεια
να μη την πάρει ο Δακής