Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Τελικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από κοινοί κλεφτοκοτάδες

...από μια βόλτα στα blogs
Μην σας(μας) ξεγελά το θεατρινίστικο σοβαρό υφάκι και τα μεγαλόστομα λεκτικά σχήματα, όλα αυτά είναι η μάσκα ή καλύτερα η «αμαρτωλή» κουκούλα τους, που από κάτω βρίσκονται φοβισμένα τεμπέλικα ανθρωπάκια, πρόσωπα αψεγάδιαστα και αρυτίδωτα από το ραχάτι της επαγγελματικής τους πολιτικής αποκατάστασης. Ανθρωποι, που ποτέ δεν ανησύχησαν για το πώς θα βγάλουν το μήνα τους, πώς θα πληρώσουν τα φροντιστήρια των παιδιών τους, το νοίκι τους ή τη δόση του στεγαστικού. Βολεμένα παιδιά, βολεμένων γονιών, βολεμένων παππούδων, που απλά έπρεπε –για τα μάτια του κόσμου- να κάνουν κάτι στη ζωή τους. Και κάτω από την εξέδρα της υπεροψίας τους, όλοι εμείς οι δούλοι, που απλά πρέπει να φροντίσουμε να πληρώνουμε το αδηφάγο κράτος τους και να στηρίζουμε τη δημοκρατία μας (τους). «Πολίτες Αθηναίοι ...» είμαστε όλοι, με τη διαφορά ότι την εξουσία δεν την ασκούν φιλόσοφοι, αλλά απλοί ...σκερβελέδες, «ντενεκέδες ξεγάνωτοι», ευθυνόφοβοι επαγγελματίες ανεπάγγελτοι.
Σιγά μην ασχολούνταν με την εισφοροδιαφυγή. Σιγά μη στενοχωρούσαν τους άλλους συγγενείς εκ γαλαζοαίματος μεγαλοκαρχαρίες. Σιγά μην τους στενοχωρούσε η (γιαλαντζί) οικονομική κρίση, άλλωστε, αυτούς δεν τους αγγίζει στο ελάχιστο. Σιγά μην κουράσουν το αλαβάστρινο μυαλουδάκι τους με οικονομικές θεωρίες και άλλα τέτοια ακαταλαβίστικα. Εχουν μπροστά στα μάτια τους την κότα με τα χρυσά αυγά, λίγο ζουλιγμένη είναι αλήθεια από την πολύ αφαίμαξη, αλλά αυτή η κότα «έχει την επαγγελματική σιγουριά» του δημοσίου, «1000+ ευρώ βρέξει χιονίσει», άσε πο,υ όση φασαρία και να κάνει μια κότα, δεν θα ακουστεί και πολύ μακριά από το κοτέτσι... Πάλι λοιπόν τα συνήθη θύματα θα πληρώσουν την ανοργανωσιά αυτού του κράτους, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι του δημοσίου, αυτοί που δεν μπορούν να κρύψουν τα πενιχρά τους εισοδήματα, αυτοί που πληρώνουν πάντα, τα εύκολα θύματα των κάθε λογής χρώματος σκερβελέδων.
Και επιτέλους σταματήστε να έχετε αυτό το κλαψιάρικο ύφος (ρε πουστράκια) προσπαθώντας να μας κάνετε να πιστέψουμε την «αναγκαιότητα» των μέτρων σας... Δεν την πιστεύουμε ρε !!! Αυτό που πιστεύουμε και βροντοφωνάζουμε είναι ότι: ούτε μια ληστεία της προκοπής δεν μπορείτε να κάνετε, ήσασταν πάντα κλεφτοκοτάδες και κλεφτοκοτάδες θα μείνετε, ποτέ δεν θα επιχειρήσετε να ληστέψετε ...μία τράπεζα !!! (ας πούμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: