Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Αλήθεια τί γίνεται με τη μηνυτήρια αναφορά των Δ.Σ. της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερβίων;

Σε δημοσίευση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (15/06/2008) που είχε αναρτηθεί και στο Σέρβιαnet αναφέρεται:
"ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ Μαύρη τρύπα 1,3 εκ. ευρώ “βλέπουν” 3 δημοτικοί σύμβουλοι
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για παραβίαση της νομιμότητας, οικονομικές ατασθαλίες, κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών, κατέθεσαν τρεις σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του δήμου Σερβίων του νομού Κοζάνης, υποστηρίζοντας ότι αυτή η πρακτική μπορεί να έχει ως συνέπεια την τεράστια οικονομική ζημιά του δήμου
του Χρήστου Βήττα από τη <ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ>

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Τσιγκόιδας, Γιώργος Μπάκανος και Κυριάκος Τσολακίδης με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν στις 16/4/2008 ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης προσάπτουν προσωπικά στον δήμαρχο Δημοσθένη Κοκολιό την ευθύνη για το ότι “δεν εισήλθαν” στο ταμείο του δήμου τα έσοδα δύο ετών (2004 και 2005) από την εμποροπανήγυρη Σερβίων και από τη χρήση των δημοτικών σφαγείων. ..."

Από το δημοσίευμα και την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, έχουν περάσει επτά περίπου μήνες και ακόμη δεν έχουμε μάθει, πού ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση.
Επειδή η καταγγελία (και η μηνυτήρια αναφορά) των δημοτικών συμβούλων της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου, αφορά σημαντικά θέματα, θα θέλαμε να γνωρίζουμε κατά πόσο "προχωρά" η υπόθεση. Μετά και από πολλά ερωτήματα αναγνωστών μας, θα παρακαλούσαμε, κατ' αρχήν τους μηνυτές, και όποιον τελικά γνωρίζει κάτι, για την εξέλιξη της υπόθεσης, να μας ενημερώσει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την κατάθεση μυνητήριας αναφοράς, η οποία κοινοποιήθηκε μεταξύ των άλλων και στο Υπουργείο Εσωτερικών, το τελευταίο διέταξε την Περιφέρεια ως εποπτεύουσα αρχή να προβεί σε όλες τις κατά νόμον ενέργειες και να ενημερώνονται τα ενδιαφερόμενα μέρη - δημοτικοί σύμβουλοι & υπουργείο. Δεν γνωρίζουμε τι έκανε η περιφέρεια έως σήμερα, όπως επίσης δεν γνωρίζουμε και τις ενέργεις τις εισαγγελίας. Το θέμα πάντως είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να διερευνηθεί από τους αρμόδιους.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Θα περιμένουμε νέα λοιπόν ...