η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤO 2Ο ΦΙΛΙΚΟ ENDURO ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο ΦΙΛΙΚΟ ENDURO ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 2012 την περασμένη Κυριακή 14 – 10 – 2012 στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου,που συνδιοργάνωσαν οι Πολιτιστικοί Ποντιακοί Μορφωτικοί Σύλλογοι της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου (Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, Τετραλόφου, Ακρινής, Δρεπάνου, Πολυμύλου),σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης και την συμμετοχή της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου.
 Οι συμμετέχοντες που πήραν μέρος στην διαδρομή φέτος έφτασαν τους 75 από τους 52 που ήταν την προηγούμενη χρονιά, με συμμετοχές από διάφορες περιοχές όπως: Γιάννενα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Σκύδρα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και άλλες !

Όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης και της διαδρομής.
Δόθηκαν Αναμνηστικά Συμμετοχής και όσοι δεν τα παρέλαβαν θα τους σταλούν ταχυδρομικά.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και όλους όσους συμμετείχαν έτσι ώστε να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το 2ο ΦΙΛΙΚΟ ENDURO ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 2012 αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση.
Βίντεο και φωτογραφίες από την διοργάνωση του 2ου ΦΙΛΙΚΟΥ ENDURO ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 2012 μπορείτε να παρακολουθήσετε στις σελίδες του facebook : ENDURO ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και στην ομάδα :Δεν υπάρχουν σχόλια: