η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Justice is comingΕπίθεση των Anonymous σε κυβερνητικές ιστοσελίδες
Σε μήνυμα τους στο διαδίκτυο στηλιτεύουν τα μέτρα λιτότητας και επικρίνουν τα μέτρα ασφαλείας.
Τη Δευτέρα το βράδυ οι χακτιβιστές επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η προσωπική σελίδα του Πρωθυπουργού, καθώς και τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης, Εξωτερικών, Δικαιοσύνης.
Για αρκετές ώρες οι διαδικτυακοί τόποι είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας.
Οι ακτιβιστές του διαδικτύου, με βίντεο που ανάρτησαν στο you-tube, ασκούν κριτική στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και στην απαγόρευση των διαδηλώσεων σήμερα Τρίτη.

Ακολουθεί το μήνυμα των Anonymous προς την ελληνική κυβέρνηση.


"Είμαστε οι Anonymous. Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. 4.000 αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα. Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε. Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ , την στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Απειλείτε τον λαό σας με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν. Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα; Ο λαός διαμαρτύρεται, και όπως φαίνετε τον φοβάστε.

Εμείς σαν Anonymous είμαστε δίπλα στους Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία τους. Είμαστε δίπλα σε ένα λαό που πολέμησε τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις. Την ώρα που εσείς θα έχετε τον νου σας να κάνετε τα χατίρια των φίλων σας τραπεζιτών, εμείς θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι μαζί τους για το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι και όχι στη φτώχεια. Η προσοχή των Ανώνυμων είναι πλέον στραμμένη στην Ελλάδα. Πολίτες της Ελλάδας, οι Ανώνυμοι πολεμούν τώρα μαζί σας
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: