Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Κατάληψη στο Δημαρχείο από τους εργαζομένους του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Σε κατάληψη βρίσκεται το Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στα Σέρβια από τους εργαζομένους του Δήμου από τις 11:00 έως το τέλος του ωραρίου.
Οι εργαζόμενοι σε όλους τους Δήμους της χώρας, αντιδρούν με αυτό τον τρόπο, στην επαίσχυντη πολιτική της τροϊκανής κυβέρνησης, που οδηγεί εκατομμύρια νοικοκυριά  σε απόγνωση και οικονομικό μαρασμό.
Ο πρωθυπουργός της χώρας από τη μια καταχειροκροτείται από τους γερμανούς βιομηχάνους και δηλώνει ότι αδιαφορεί για την επανεκλογή του  (ποια;) και από την άλλη έχει «ξεζουμίσει» τους μόνους συνεπείς φορολογούμενους αυτού του κράτους: Μισθωτούς και συνταξιούχους.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Η υπομονή και η ανοχή έχει τα όρια της! Από δω και μπρος αυτή η πολιτική θα βρει μπροστά της την αγωνιστική αντίδραση όλων των εργαζομένων της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Σ.Υ.Π   Ο.Τ.Α. Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν αντεχουν άλλο, να σηκωθούν να φύγουν.
Υπάρχουν πολλοί άνεργοι εξω.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Δυστυχώς, αυτές οι καννιβαλιστικές λογικές, που εμποτίστηκαν στην ελληνική κοινωνία από την καλά σχεδιασμένη τακτική (μόνο σε τέτοια έχουν σχέδιο) της κυβέρνησης, βρήκαν πρόσφορο έδαφος στον πληττόμενο εργαζόμενο. Φίλε μου δεν είναι να φύγει ο ένας για να πάει ο άλλος, αλλά το δικαίωμα όλων στην εργασία και την αξιοπρεπή διαβίωση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι όλος αυτός ο πόλεμος προς του δημοσίου υπαλλήλους, είναι ο προάγγελος για ακόμα πιο σκληρή αντιμετώπιση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα. Τίποτα δεν πρέπει να χωρίζει τους εργαζομένους, αντίθετα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να αντισταθούν σε αυτή την απάνθρωπη τσογλανοπαρέα που μας κυβερνά.
Στην περίπτωση βέβαια που αποτελείς απλά μέρος αυτής της τσογλανοπαρέας με τους χαραμοφάηδες που κατάκλεψαν τη χώρα μας και απλά δημιουργείς εντυπώσει, ε τότε λυπάμαι και τσάμπα κάθομαι και γράφω τόση ώρα ...