Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση κατά της “Αθλητικής Κυριακής” εξέδωσε ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγω για “αρνητική στάση απέναντι στον σύλλογο” εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” κατηγορεί ευθέως τους παρουσιαστές της εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης, αλλά και στον καλεσμένο τους και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
“Για μια ακόμη βδομάδα παρακολουθήσαμε το ολίσθημα των «σχολιαστών» της Αθλητικής Κυριακής. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η αρνητική στάση της κρατικής τηλεόρασης έχει να κάνει με την επιλογή μας στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων...
Ο ανήθικος σημερινός υπαινιγμός του Βασίλη Κωνσταντίνου, περί συγγενειών που επηρεάζουν τους διαιτητές, το μόνο που προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καχυποψία και άλλοθι. Άλλοθι, πιθανόν, για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν...
Δε μας πειράζει η γνώμη κανενός, όσο γραφική ή κατευθυνόμενη και να τη θεωρούμε, όσο σημαντικός ή ασήμαντος είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτός που την εκφέρει. Μας πειράζει που χωρίς να έχουμε δικαίωμα επιλογής ,είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε όλοι για το μεροκάματο κάποιου, που, "τυφλωμένος" από οπαδικά συμφέροντα, θίγει την αξιοπρέπεια ενός τεράστιου συλλόγου όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Και μας πειράζει που ο κεντρικός παρουσιαστής δεν τον επανέφερε στην τάξη.
Οι εποχές που ο καθένας μπορούσε να αμφισβητήσει την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ έχουν περάσει...Κι αυτό δεν το επιβάλλουμε με ανακοινώσεις ή χρήση του παρασκηνίου. Το επιβάλλει η αγωνιστική αναγέννηση και η πρωτοφανής συσπείρωση στον σύλλογο”.



Το σχόλιό μας: Συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια και από τους αθηνοκεντρικούς εγκεφάλους της ΕΡΤ. Θεωρούν απαράδεκτο η χαζοομαδούλα τους να βρίσκεται βαθμολογικά πιο κάτω από τον ΠΑΟΚ, οπότε σκαρφίζονται διάφορες αναφορές και οπαδικούς καλεσμένους για να απαξιώσουν την καλή πορεία του ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα δημιουργούν και το απαιτούμενο κλίμα αμφισβήτησης για να "σφαχτεί" ο ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή από την ομαδούλα του Κόκκαλη . Το ξέρουμε το έργο, το έχουμε ξαναδεί, δεν μας επηρεάζει, τους έχουμε ...γραμμένους από καιρό, απλά το άσχημο είναι ότι τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ της ΕΡΤ τους πληρώνουμε όλοι μας. Καλά είναι όμως (για τους ίδιους) να μην απαξιώνουν έτσι τη δύναμη του ΠΑΟΚτζήδικου ΛΑΟΥ, γιατί θα τους πάρει και θα τους ...σηκώσει!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

HLI8IA TSIRAKIA