Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Ερώτηση του βουλευτή Αλέκου Αθανασιάδη με θέμα : «Αναστολή λειτουργίας γραφείων ΔΕΗ και ΟΤΕ στα Σέρβια Ν. Κοζάνης»

Βέβαια θα περιμέναμε ΟΛΟΥΣ τους Βουλευτές του νομού να ευαισθητοποιηθούν και να πράξουν ότι είναι δυνατόν -μέσα στις ΤΟΣΕΣ υποχρεώσεις τους- για το καλό των πολιτών που τους εμπιστεύονται και τους αναδεικνύουν αντιπροσώπους τους


ΠΡΟΣ 1.Υπουργό Μεταφορών και επικοινωνιών, 2.Υπουργό Ανάπτυξης
ΘΕΜΑ : «Αναστολή λειτουργίας γραφείων ΔΕΗ και ΟΤΕ στα Σέρβια Ν. Κοζάνης»

Κύριοι Υπουργοί
Η περίοδος που διανύει ο Ν. Κοζάνης είναι ίσως από τις λιγότερο παραγωγικές.
Η καθημερινότητα που βιώνουν οι κάτοικοι του νομού, όσον αφορά την ανεργία, την ακρίβεια, το κόστος των βασικών αγαθών, την τιμή του πετρελαίου, τους έχει φέρει σε αδιέξοδο.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά η κυβέρνησή σας με διάφορες αποφάσεις προσπαθεί να βάλει φρένο στην ανάπτυξη της περιφέρειας και της υπαίθρου.
Η περιοχή Σερβίων του Ν. Κοζάνης είναι περιοχή καθαρά αγροτική , απομακρυσμένη από την πόλη της Κοζάνης και ως εκ τούτου με πάρα πολλά προβλήματα. (Δυσκολία στη μετακίνηση).
Πρόσφατα ακούσαμε εξαγγελίες των αρμοδίων φορέων, ότι πρόκειται να ανασταλούν οι λειτουργίες των γραφείων ΔΕΗ και ΟΤΕ των Σερβίων. Μια απόφαση που θα οδηγήσει στην ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών της ευρύτερης περιοχής των Σερβίων. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες εξυπηρετούν πάνω από 20.000 κατοίκους, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι κάτοικοι απομακρυσμένων και ορεινών περιοχών.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, αλλά και όλου του Νομού, γιατί προηγήθηκε το κλείσιμο του γραφείου των ΕΛΤΑ και το κλείσιμο του σιδηροδρομικού σταθμού Πτολ/δας, με παράλληλη μείωση των δρομολογίων του ΟΣΕ. Αυτές οι ενέργειες όπως καταλαβαίνετε έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ,για ανάπτυξη της περιφέρειας και πλήττουν ακόμα περισσότερο την περιοχή μας.
Θέλω επίσης να σας γνωρίσω ότι το Δ.Σ της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης σε συνεδρίασή του στις 16-9-2008 συζήτησε και αυτό το θέμα και έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τα αρμόδια Υπουργεία και τους φορείς.
Κατόπιν τούτων ερωτάσθε κύριοι Υπουργοί :
Αν προτίθεστε να συνεχίσετε τη λειτουργία των γραφείων ΔΕΗ και ΟΤΕ στα Σέρβια, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής χωρίς να ταλαιπωρούνται.

Ο ερωτών βουλευτής
Αλέξανδρος Αθανασιάδης

πηγή: kozani.net

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ...
>> ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΙΛΗΜΕΝΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ...
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ...
>> ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ...
ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Σ.Σ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ?
>> ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...
ΑΠΛΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ...
>> ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Απο τους πλουσιότερους Ελληνες Βουλευτές, ο άνω, με τεράστια οικονομικη επιφάνεια...
Aυτον δεν τον αγγίζει η ακρίβεια...
Αλλα για επερωτήσεις, καλός είναι...
Ετσι περνά και η ώρα.....

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον κάποιος νοιάζεται ρε γαμώτο....Πού είναι οι υπόλοιποι βουλευτές ? Τουλάχιστον ξέρει τα προβλήματα και κάτι (έστω και λίγο) κάνει ...ή προσπαθεί να κάνει....Που είναι οι υπόλοιποι...Νομάρχης..Περιφερειάρχης...Κυβερνητικοί βουλευτές? Ας μην ειρωνευόμαστε την όποια προσπάθεια.