Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

θρασύδειλοι κερατάδες



Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τη Χ.Α. Υποψήφιος βουλευτής θέλει λαμπαντέρ από μέλη μεταναστών
 
Το ντοκιμαντέρ γύρισε ο Κωνσταντίνος Γεωργούσης, ο οποίος πέρασε ένα μήνα το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθώντας για τις ανάγκες των γυρισμάτων μέλη της οργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας. 
Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς τον υποψήφιο βουλευτής της Χ.Α. κ. Πλωμαρίτη και τα άθλια σχόλια του κατά την προεκλογική περίοδο στη χώρα. Φτάνει στο σημείο να προτείνει οι μετανάστες να γίνονται σαπούνια και τη συνέχεια να απορρίπτει αυτή την ιδέα επειδή είναι μιάσματα και υπάνθρωποι. Για αυτό προτείνει να φτιάχνονται από αυτούς λαμπαντέρ και άλλα τέτοια άθλια. 
Ο ίδιος ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ δηλώνει στο Channel 4 σοκαρισμένος από την εχθρότητά τους. «Ήμουν τρομοκρατημένος από το γεγονός ότι αυτοί οι χρυσαυγίτες ήταν περήφανοι να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητα τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες." Είπε. Στο κανάλι έκανε δηλώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι οι απόψεις που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ, «δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού». 
«Η Χρυσή Αυγή είναι μια ντροπή για την κοινωνία μας και τη δημοκρατία μας", σημείωσε τονίζοντας πάντως ότι οι Έλληνες δέχονται σημαντική πίεση από το μεταναστευτικό. Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: