η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

αν υπήρχε και πέμπτη θέση θα την "έπιανε" η ΠΑΣΚ καθηγητών στην Κοζάνη

αν σκεφτεί κανείς τα ΛΑΟΦΙΛΗ στελέχη που ανέθρεψε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κοζάνη (Κουκουλόπουλος μπρρρ!, Παπακωνσταντίνου μπρρρρρρ!!!, Διαμαντοπούλου ρε άει ...) πολύ καλά πήγε !


2011
2010
ΨΗΦΙΣΑΝ:
586
644
ΛΕΥΚΑ:
25
21
ΑΚΥΡΑ:
2
4
ΨΗΦΟΙ
ΕΔΡΕΣ
ΠΟΣΟΣΤΟ
ΨΗΦΟΙ
ΕΔΡΕΣ
ΠΟΣΟΣΤΟ
ΔΑΚΕ
184
2
32,92%
211
2
34,09%
ΑΣΚ
132
2
23,61%
137
2
22,13%
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝ.
126
2
22,54%
98
1
15,83%
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝ.

ΠΑΣΚ
117
1
20,93%
173
2
27,95%

Η ανακοίνωση της Αριστερής Κίνησης & της Εναλλακτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,
Σαν Αριστερή Κίνηση & Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους συνεργαστήκαμε μαζί, όλη την προηγουμένη χρονιά, σε διάφορες πρωτοβουλίες, πολιτιστικές, κοινωνικές, κινηματικές.

Θεωρούμε θετικό ότι εκφράστηκε και μέσα από τις εκλογές, η διάθεση να αποδυναμωθούν, οι μέχρι τώρα, κυρίαρχες παρατάξεις-πολιτικές και από την άλλη να υπάρξει η ενίσχυση των δυνάμεων της Αριστεράς. Τέτοιες «ανακατατάξεις» είναι ελπιδοφόρο που γίνονται σήμερα στο σύνολο της κοινωνίας.

Το επόμενο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ χρειάζεται να δώσει σημαντικές μάχες, για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πρώτιστο καθήκον πρέπει να ναι η προσπάθεια για την δραστηριοποίηση των συναδέλφων, για την μαζική συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις στις κινητοποιήσεις και στις λοιπές διαδικασίες του Συλλόγου.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, πιστεύουμε ότι ένα αριστερό-αγωνιστικό προεδρείο στην ΕΛΜΕ μπορεί, μέχρι ένα σημείο, να αποδειχτεί χρήσιμο, και σε αυτήν τη λογική κάνουμε έκκληση προς τους συναδέλφους της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Καθηγητών.

Η ενίσχυση της δικής μας προσπάθειας, μας γεμίζει αισιοδοξία για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, αλλά και μεγάλες ευθύνες για το πώς θα προχωρήσουμε την επόμενη περίοδο. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την διάθεση και τις ψήφους των συναδέλφων, σε μαζικούς και ριζοσπαστικούς αγώνες. 

Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για μια άλλη εκπαίδευση και μια άλλη κοινωνία που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της νεολαίας, των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας συνάδελφος/ισσα.


ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ Η ΕΛΠΙΔΑ

«ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»
«αριστερη
κινηση εκπαιδευτικων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: