Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πολιτική ανυπακοή ενάντια στα χαράτσια και τη λεηλασία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ- ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και του εκπροσώπου του τραπεζικού κεφαλαίου Λουκά Παπαδήμου με τη στήριξη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης οδηγεί τους εργαζόμενους και το λαό στη φτώχεια, στην πείνα και στην εξαθλίωση! Πετσοκόβει τις συντάξεις, καρατομεί τους μισθούς, καταργεί τη δημόσια υγεία και παιδεία αλλά και κάθε ίχνος κράτους πρόνοιας!
 
Και δε φτάνουν όλα αυτά φορτώνει στο λαό με άδικα και εξοντωτικά χαράτσια όπως αυτό της έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ που η κυβέρνηση θέλει να τα κάνει και μόνιμα! Σε μια περίοδο που όλο και περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αυτοί απειλούν να στερήσουν το ρεύμα, αυτό το απαραίτητο κοινωνικό αγαθό, σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι.
Τους απαντάμε ότι η παιδεία, η υγεία, το ρεύμα και το νερό δεν είναι εμπορεύματα, ανήκουν στο λαό, ανήκουν σε όλους εμάς.
Απέναντί τους θα βρουν ένα μαζικό, δυναμικό, λαϊκό κίνημα πολιτικής ανυπακοής που θα καταργήσει στην πράξη κάθε προσπάθεια εξαθλίωσης των εργαζομένων και του λαού!
Να οργανωθούμε, να οργανώσουμε το κίνημα ανυπακοής και στην περιοχή μας.
Καλούμε τα συνδικάτα, όλους τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας στην ανοιχτή Εργατική, λαϊκή συνέλευση για να φτιάξουμε μαζί αυτό το κίνημα, δημοκρατικά, χωρίς ηγεμονισμούς και καπελώματα για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!


ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και ΩΡΑ 7.30 το απόγευμα
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

·      Δεν χρωστάμε
·      Δεν πουλάμε
·      Δεν πληρώνουμε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: