Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ντροπή και αίσχος παπουτσή, αυτό δεν είναι ελλάδα ...


Οι μετανάστες αλλά και «εκείνοι κυρίως που υποστηρίζουν τους μετανάστες και ουσιαστικά οργανώνουν όλες αυτές τις εκδηλώσεις, πρέπει και εκείνοι να συναισθανθούν την ευθύνη που έχουν απέναντι στη ζωή των ανθρώπων που κινδυνεύει», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφορικά με τους μετανάστες απεργούς πείνας, που φιλοξενούνται στο κτίριο «Υπατία».
Επεσήμανε ότι το σημαντικότερο είναι μεν η ανθρώπινη ζωή αλλά δεν μπορεί να υπάρξει μαζική νομιμοποίηση μεταναστών καθώς “δεν το επιτρέπει το νομικό και το ευρωπαϊκό πλαίσιο”.
Ανέφερε ότι “γίνονται προσπάθειες για εξέταση των περιπτώσεων εκείνων ώστε να υπάρξει κάποιος δρόμος που να οδηγήσει στην ολοκλήρωση αυτής της υπόθεσης” και εκτίμησε ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, στο πλαίσιο των νόμων και του κράτους.
 
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ...
 
ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΥΡΩ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ...ΠΕΙΝΑΝΕ.
 
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ POST ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑΊΝΕΙ.

από το ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: