Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Το όνειρο να γίνει πραγματικότητα

Η πλήρης δικαίωση του πλάνου της διοίκησης του Ζαγοράκη και του Βρύζα! Πλήρης δικαίωση για το 3ετές πλάνο, πλήρης δικαίωση των ονείρων τους και των ονείρων μας!
Μια ομάδα καθαρά δικιά μας, που χτίστηκε με τα λεφτά μας, μια ομάδα γεμάτη περηφάνια να διεκδικέι ανεξάρτητη και αχαλίνωτη το πρωτάθλημα μετά από 25 χρόνια!
Μια ομάδα που συνεχώς βουλώνει τα στόματα των εχθρών αλλά και των ''φίλων'' της!! Μια ομάδα που είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα (με την έννοια της ομάδας) και ανεξαρτήτως αν το πάρει ή όχι είναι πετυχημένη!
Με τον χτεσινό θρίαμβο και τις γκολάρες των Γκαρσία και Μούσλι βούλωσαν στόματα γκρινιάρηδων συνοπαδών μας, ανικανοποίητων, που πάντα βρίσκουν λόγο να γκρινιάζουν και πάντα βλέπουν σκιές και παρασκήνιο.
Μία τους φταίει ο κοντός, μία τους φταίει ο Ζαγοράκης που γύρισε, μία τους φταίνε τα σημαιάκια στην Τούμπα, μία τους φταίει ο προπονητής και η προϊστορία του σε τίτλους, μία τους φταίνε οι παίκτες κτλ κτλ κτλ
Βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος. Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει μια πολύ οργανωμένη ομάδα τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτόν με προοπτικές πολύ ευοίωνες. Κανείς φυσικά δε λέει ότι εχουμε φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και γεμάτος επιτυχίες. Μόνο χαρές μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν την ομάδα και την διοίκηση.
Οι αθηναϊκές φυλλάδες συνεχίζουν να λένε (προφανώς γιατί τους συμφέρει να το πιστέψουν) ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Απλά είναι καλό να διεκδικέι και αυτός το πρωτάθλημα. Ευσεβής πόθοι θα έλεγα εγώ! Αυτοί που έλεγαν ότι το χτεσινό ματς θα ήταν φιλικό πήραν την απάντησή τους....
Δεν ξέρω αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα ή όχι! Είμαστε σαφώς το αουτσάιντερ αφού δεν εξάρτάται μόνο από εμάς. Αυτό που ξέρω όμως έιναι ότι μέχρι το Σάββατο και τον επόμενο αγώνα με την Ξάνθη μπορώ να ονειρεύομαι το πρωτάθλημα!!!
Αν πιστέψουμε όλοι σε αυτήν την ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες, μπορεί και να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!
Άντε ΠΑΟΚαράαααααααααααααα!!!!

από τους συναγωνιστές του PAOKland


Δεν υπάρχουν σχόλια: