Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ορίστε που βρίσκουν τα λεφτά για τα αποκριάτικα ξεφαντώματά τους οι Κοζανίτες

Πάντα αναρωτιόμουν πώς τα κατάφερναν (οικονομικά εννοώ) οι Κοζανίτες και κάνουν τέτοιο «νταβαντούρι» με τις απόκριες. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι τη …σουρδαμάρα τους.
Με την παραπάνω κλίση για παράνομη στάθμευση μου λύθηκε η απορία.
200 ευρώ για παράνομη στάθμευση σε ένα στεναρίκι του τουρκοχωριού τους.
Πέντε λεπτά (μπορεί και να μην ήταν τόσο), όσο χρειάσθηκε δηλαδή να ανέβω στον 1ο όροφο για να πάρω το βιβλιάριο από την Οδοντογιατρό, με τα alarm αναμμένα φυσικά. Και βέβαια εκείνη την ώρα δεν υπήρχε ελεύθερη θέση παρκινγκ ΠΟΥΘΕΝΑ
Σε ποιόν περισσεύουν 200 ευρώ για να τα δώσει στον Μαλούτα; Με ποιο σκεπτικό άραγε βάζουν τέτοιο πρόστιμο; Προφανώς με το ίδιο σκεπτικό του συμπολίτη και «συντρόφου» τους υπουργού Οικονομίας, του έτερου Γιωργάκη της κυβέρνησης, του Παπακωνσταντίνου του «φορομπήχτου εκ Κοζάνης».
Ρε δεν πάτε καθόλου καλά. Για συνέλθετε λίγο. Ο κόσμος «βογκάει» και σεις τα … πανηγυριώτικα βιολιά σας. Απορώ πώς δεν σας κυνήγησε ακόμη ο κόσμος.

4 σχόλια:

George είπε...

Ο κοσμους καιγουνταν κι οι Σιουρδοι Απουκρευουνταν... Αμ ετσι νομιζεις βρηκαν 2 εκ. ευρω για τς απουκρες? εχν να τρων κι κοτις...

Kasmeras είπε...

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

(Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από υπάλληλο δημοτικής αστυνομίας)
assets_large_t_420_361051_type11495
‘Ότι σας γράφω ισχύει νομικά. Και εγώ σε δημοτική αστυνομία είμαι (αλλά ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ δημοτικό υπάλληλο και όχι μπάτσο). Οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας δεν πάνε πουθενά….η εφορία δεν τις δέχεται γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία του οδηγού (άρα όταν κάποιος κάνει μια παράβαση και το όχημα είναι για παράδειγμα κάποιου συγγενή του ποιος θα τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης? η ο οδηγός? Ακόμα αν μπορούσε ο δήμος να τα πάρει μέσω εφορίας νομίζετε ότι θα έστελνε επιστολές στα σπίτια για οφειλή και ότι θα πάνε εφορία? Μην τσιμπάτε…..Γι αυτό παίρνουν πινακίδες , για να αναγκάζεται ο κόσμος να πληρώσει….. Οι μόνες κλήσεις που πρέπει να πληρώνονται (η να πηγαίνεις στο δικαστήριο) είναι αυτές της αστυνομίας που στο τέλος γράφουν δικάσιμη την…τάδε μέρα . Η Δημοτική αστυνομία δημιουργήθηκε από τους δήμαρχους για να κονομάνε οι δήμοι……(δεν κοιτάνε πρώτα να φτιάξουν γκαράζ , ενώ αφήνουν να χτίζονται μεγάλες πολυκατοικίες με ελάχιστες εώς ανύπαρκτες θέσεις για γκαράζ!! Η ελεγχόμενη στάθμευση έχει βγει παράνομη από Δικαστήρια αφού πληρώνεις για το λόγο αυτό τέλη κυκλοφορίας.
Λύσεις

1) Η πιο απλή : δεν πληρώνετε τις κλήσεις (εμένα μου έστειλαν 2η ειδοποίηση μετά από 12 χρόνια!!!)

2) Στα ΙΧ βάζετε τα νούμερα μέσα από το παρμπρίζ ώστε να φαίνονται αλλά να μην μπορούν να τα πάρουν.

3) Αν σας πάρουν τις πινακίδες πηγαίνετε και δηλώστε κλοπή πινακίδων στην αστυνομία πάρτε χαρτί και βγάλτε καινούργιες στο υπουργείο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ.

Ξυπνήστε.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Φίλε μου ήσουν ... κατατοπιστικότατος!!!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και πραγματικά με χαροποιεί η στάση σου, σαν υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας, που δε συμμετέχεις και καταγγέλεις αυτή την αυθαιρεσία.

Lampros είπε...

"σε ένα στεναρίκι του τουρκοχωριού τους" κόψε κάτι αγαπητέ