Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ 1992

Εδώ και λίγες μέρες εξαιτίας μίας ακραίας επικίνδυνης και πέρα ως πέρα καταδικαστέας ενέργειας ενός ποδοσφαιριστή που θέλει να ονομάζεται παίχτης του Π.Α.Ο.Κ ,κινδυνεύει η ομάδα μας να αποπροσανατολιστεί από τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της κορυφής.
Γι’αυτό το λόγο και μόνο ο παίχτης ήδη στη συνείδηση μας θεωρείται ξένο σώμα και απλά τον συμβουλεύουμε να φύγει από μόνος του.
Έτσι το θέμα για μας θα κλείσει οριστικά και δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Πάμε τώρα στα δικά μας. Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 1992 γαλουχημένος με την ιδέα, το όραμα και τη δύναμη που αντλει από τα 4 ιερά γράμματα της ένδοξης προσφυγικής ομάδας μας, έχει μόνο ένα σύνθημα:ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Έτσι προειδοποιεί τον οποιονδήποτε τραχανοχαλβά ιδεολόγο της φακής και τον οποιονδήποτε πολιτικό καιροσκόπο ,ότι από τη στιγμή που κάποιος επιτίθεται σε αδερφό σύνδεσμο και πόσο μάλλον σε έναν από τους ιστορικότερους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, αυτόματα είναι σαν να επιτίθεται και σε μας.
Έτσι οποιοδήποτε κομματικό μόρφωμα ή πολιτικό κόμμα μπλέκει τον ΠΑΟΚ στα δικά του πολιτικά καιροσκοπικά παιχνίδια μας βρίσκει απέναντι του.
Θα πρέπει να έχουν κατά νου όλοι όσοι δεν ανήκουν στην οικογένεια μας, ότι ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ δε χειραγωγείται από κανέναν και προπάντων δε δέχεται «συμβουλές» και «υποδείξεις» από κανέναν ,παρά μόνο από τον ίδιο του το λαό.
Όλοι εμείς λοιπόν που ανήκουμε στην οργανωμένη συνδεσμιακή οικογένεια του ΠΑΟΚ, ενωμένοι θα λύσουμε το πρόβλημα που προέκυψε και δε θα διστάσουμε να δώσουμε τις ανάλογες απαντήσεις σε όποιον «ψάχνεται» γενικά και δεν ανήκει στην ασπρόμαυρη οικογένεια μας.
ΥΓ 1:ΚΑΤΣΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ
ΥΓ2: ΕΞΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ
ΥΓ 3: ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Mετά τιμής
ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 1992

Δεν υπάρχουν σχόλια: