Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ενοχλεί και φοβίζει το ΚΚΕ (τον Πλιάτσιο)

Για άλλη μια φορά με άρθρο του, στο site του ο κ. Πλιάτσος δείχνει το μένος του ενάντια στο ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα εγκαλεί το ΚΚΕ επειδή προκαλεί όπως λέει «αφισορύπανση στο κέντρο της Κοζάνης». Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ξεχνά πως και η αφίσα είναι ένας παραδοσιακός τρόπος να φτάνουν οι θέσεις των κομμάτων στο λαό
Πρόκειται, στην ουσία, για άλλη μια απόπειρα να επιβληθεί το μονοπώλιο στην ενημέρωση του λαού, με πρόσχημα - αυτή τη φορά - την καθαριότητα.
Ξεχνά ή δεν βλέπει πως ενόψει των βουλευτικών εκλογών, διαπιστώνεται καθημερινά η προκλητικά ανισότιμη μεταχείριση σε βάρος του ΚΚΕ, μέσα από πλήθος αντιδημοκρατικών διακρίσεων, που στρέφονται κατά του δικαιώματος του Κόμματος να επικοινωνήσει με τον ελληνικό λαό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 


Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Οι δικομματικές ψηφοθηρικές ανούσιες "μονομαχίες" δεν έχουν καμία σχέση με την ενημέρωση του ελληνικού λαού. Στις συνθήκες αυτές, η Κομματική Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ θεωρεί ότι η απαγόρευση στην αφισοκόλληση συνιστά αντιδημοκρατική παρέμβαση, που λειτουργεί σε βάρος του αναφαίρετου δικαιώματος της προβολής των θέσεων του ΚΚΕ και της ενημέρωσης του Κοζανίτικου λαού. Νομιμοποιεί, στην ουσία, τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση των διακρίσεων και της ανισότιμης μεταχείρισης σε βάρος του ΚΚΕ. Η εικόνα, η φυσιογνωμία της πόλης και η ποιότητα της ζωής των κατοίκων συνδέονται με τα οξυμένα προβλήματα, που βιώνει καθημερινά ο λαός της Κοζάνης . Η άποψη που συνδέει την ποιότητα ζωής με την αποκαθήλωση των αφισών λειτουργεί ως πρόσχημα κάλυψης αντιδημοκρατικών πρακτικών.
Σαν άλλος εισαγγελέας εγκαλεί τις αρχές που δεν παρεμβαίνουν ενάντια στο ΚΚΕ. Το ίδιο είχε κάνει και τον Οκτώβρη όταν με διάφορα βίντεο έδειχνε μέλη της ΚΝΕ να συμπαραστέκονται σε μαθητές που κατέβαιναν σε κινητοποιήσεις επειδή δεν είχαν βιβλία, για να διεκδικήσουν δωρεάν παιδεία και καλούσε τους γονείς να προστατέψουν τα παιδιά τους από το ΚΚΕ
Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Ανεξάρτητα από το βαθμό συμφωνίας με την πολιτική του ΚΚΕ έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ και πρέπει να καταδικάσουν και με την ψήφο τους το τείχος της σιωπής σε βάρος του ΚΚΕ, καθώς και την επιχείρηση διαστρέβλωσης και συκοφάντησης των θέσεών του από τους μηχανισμούς που υπηρετούν την πλουτοκρατία και την ΕΕ»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O ρόλος του φερόμενου κατά ΚΚΕ, δημοσιογράφου, είναι να προκαλεί θόρυβο και να ασχολούνται μαζί του.Του αρέσει να είναι κεντρικό πρόσωπο σε ολα και καθημερινά.