Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ο έτερος δικός μας …καππαδόκης

Και άλλος νέος υποψήφιος από την περιοχή μας λοιπόν σε ψηφοδέλτιο του δικομματισμού. Ο νυν δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ζιούζιος, επέλεξε να συρθεί στο άρμα του ετοιμοθάνατου ΠΑΣΟΚ και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην κεντρική πολιτική σκηνή (σικ).
Πιθανόν να είμαι βλάξ (όπως πολλοί ισχυρίζονται, όταν δεν τους βολεύουν τα σχόλιά μου) και να μην μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ με τους ΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ ;
Παρ’ όλ΄αυτά, οφείλω να παραδεχτώ, ότι το κείμενο που δημοσιεύθηκε σε διάφορα τοπικά sites, είναι όπως ταιριάζει σε έναν νέο άνθρωπο, με τη διαφορά ότι δίπλα του φιγουράρει το σύμβολο με το οποίο βγάζει σπυριά ο κάθε σκεπτόμενος έλληνας.
Φίλε Δημήτρη, όπως έγραψα και στον έτερο καππαδόκη της ΝΔ τον fotis, σου εύχομαι καλή προσωπική επιτυχία σε ένα διαλυμένο μετεκλογικό ΠΑΣΟΚ και πρόσεχε γιατί: ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ …ΚΟΤΕΣ.
Επειδή δεν μου έστειλες εορταστική φωτό σου με πανηγυρική αμφίεση αρκέστηκα στην φωτό του φυλλαδίου σου, με μια μικρή παρέμβαση, που ταιριάζει στο κόμμα που πολιτεύεσαι, άλλωστε οι λειψές συγκεντρώσεις του αρχηγού σου είναι γεμάτες από γεράκους της τρίτης (ή και τέταρτης) ηλικίας, που ένας θεός γνωρίζει αν προλάβουν να φτάσουν ως την κάλπη .
Γι’ αυτό συνάνθρωποι: την Κυριακή 6 Μάη ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε Πάλι! Η απόλυτη γελοιοποίηση του υποψηφίου!
Απορεί κανείς γιατί αυτή η συμπεριφορά, εκ μέρους του...''εκλογομάγειρα'';
Αν δει ο υποψήφιος την φωτογραφία του αυτή, πως θα αισθανθεί;
Δεν ανησυχείς εκλογομάγειρα, οτι μπορεί να δυσαρεστηθεί ο...Υποψήφιος;

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ είπε...

Γιατί να δυσαρεστηθεί;;;;
Όταν παίρνεις την απόφαση να εκτεθείς πολιτικά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κριτική. Όταν αυτή η κριτική είναι διανθισμένη και με το απαραίτητο (και πετυχημένο δικό μου) χιούμορ τότε μιλάμε για "χαράς ευαγγέλια" για τον υποψήφιο. Νέοι άνθρωποι είναι και οι δύο, μορφωμένοι, οπότε θα πρέπει να ευχαριστιούνται τέτοιου είδους παρουσιάσεις. Άρα δεν ανησυχώ όπως εσύ ...κουλάρισε λίγο, ξέσφιξε το παπιγιόν να πάρεις μια ανάσα ...