Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ αΔΕΞΙΟΣ

Ένα δικό μας παιδί -επιτέλους-  σε εκλογική λίστα!
Ο πρώην αντιδήμαρχος Σερβίων (επί επάρατου) λοιπόν ο Fotis Ζυγούρης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ Σαμαρά.
Από μένα; Καλή επιτυχία σε σένα Fotis και εύχομαι επίσης να πατώσετε σαν παράταξη.
Σ' ευχαριστώ για την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ foto (προς τον ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΑnet) από το εορταστικό πάρτυ της υποψηφιότητας, στο οποίο εμφανίστηκες ντυμένος βουλευτής.
Και μια συμβουλή (σαν λίγο μεγαλύτερος-πολύ λίγο): Fotis, ΠΡΟΣΕΧΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝ' ΟΙ ... ΚΟΤΕΣ! 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ ''απαξιωτικός'' για το πρόσωπο του υποψηφίου και αυτό προκαλεί ερωτήματα!
-- Γιατί εκφράζεσαι ετσι σε ενα πολίτη, που πολιτεύετεαι;
--- Γιατί δεν στηρίζεις την προσπάθεια του και καταφεύγεις σε ανόητους χαρακτηρισμούς;
A ρ α γ ε
αν ήσουν εσύ (ποτέ) υποψήφιος, θα ήθελες να σε χαρακτήριζαν...ομοιoτύπως;

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ είπε...

Το ότι δημοσιεύω χιουμοριστικό σχόλιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβω και την "εκπαίδευση" κάθε κρυόκωλου και χωρίς χιούμορ αναγνώστη. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και -τουλάχιστον- χαμογέλασε. Τώρα εσύ αν κατάλαβες ότι απαξιώνω οποιονδήποτε το φταίξιμο δεν είναι δικό μου ...ψάξε ίσως την παιδική σου ηλικία, κάποια γκομενίτσα που σε χυλοπίτιασε ...κ.ά. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το χιούμορ σας, είναι υπερβολικό, με όρους και χαρακτηρισμούς, πρός κάθε κατευθυνση, που δεν ''συνάδουν'' με ενα πολιτισμένο-πολιτικό επίπεδο διαλόγου!
Είναι προφανές οτι οι απαξιωτικοί σας όροι είναι κυρίως πρός ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!
--- Γιατί, το ίδιο, δεν πράτετε και πρός την λεγόμενη...Αριστερά;
πχ Σύριζα; Δημαρ; κλπ

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ είπε...

Ώπα! πλησιάζουμε. Όντως και είμαι απαξιωτικός για ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, γιατί; Γιατί πρώτα αυτοί απαξίωσαν εμένα-όλους μας, τη δημοκρατία, την πολιτική. Εάν δεν συμφωνείς με αυτό, είτε ζεις σε άλλη χώρα, είτε σε άλλον πλανήτη. Όσο για την αριστερά (γενικότερα) δεν τη θεωρώ -και ούτε είναι- υπεύθυνη για τη σημερινή κατάντια, αλλά εν καιρώ και όταν δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, θα λάβει και αυτή τα χιουμοριστικά βελάκια...
Δεν σχολιάζω το περί πολιτικο-πολιτισμένου διαλόγου ... σκέψου το λίγο ... και αυτό θεώρησέ το σαν βραδινή εργασία.

Ανώνυμος είπε...

Δύο είναι οι υποψήφιοι της περιοχής Σερβίων, Ζυγούρης και Ζιούζιος.Νέοι, εκλεγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρούν το μεγάλο και δύσκολο άλμα, υποψήφιοι βουλευτές.
Το ξέρουν και οι ιδιοι οτι δεν θα εκλεγούν.
Σημασία εχει η πολιτική εμπειρία.
Ο έτερος Βλατής, πολιτικά είναι ηδη καταδικασμένος.
Ιδιαίτερα στο Βελβεντό. Δεν εχει καμμιά τύχη.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση, εκλέγονται στην Π.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ απο ΠΑΣΟΚ Κουκουλόπουλος και Αμπάζη Εύα, Απο ΝΔ Κασαπίδης,Παπαδόπουλος και Τσολάκης Παναγιώτης απο Ανεξάρτητοι Ελληνες.

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ είπε...

Στο πρώτο μέρος του σχολίου σου συμφωνώ ...μερικώς, και αυτό γιατί όντως πρόκειται για δυο νέα παιδιά, αλλά από την άλλη προσωπικά δε συμμερίζομαι την επιλογή τους να πολιτευτούν με τους πολιτικούς δεινοσαύρους του μνημονίου, που καταδίκασαν τη χώρα μας.
Όσον αφορά τις προβλέψεις σου ...
Το δένεις κόμπο ότι ο κυβερνητικός δικομματισμός θα βγάλει τέσσερις βουλευτες; (εγώ τους δίνω δύο έδρες και τους δύο υποδίκους)και γιατί η πέμπτη έδρα να πάει στον κρυπτοφασίστα τον Καμμένο και όχι στην Αριστερά;

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά, είναι ΕΝ Συνόλω σε διάλυση, δηλ δεν υπάρχει προοπτική συνεργασίας.Η πρόταση Τσίπρα, απορίφθηκε απο την Παπαρήγα για συνεργασία στις Μονοεδρικές. Μακάρι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ να είχε ενότητα και συμμαχία στις εκλογές, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.
Είναι και στην αιστερά ΟΛΟΙ να είναι πρόεδροι και αρχηγοί μικρο-κομμάτων.
Να μην ξεχνάμε και τον...δημοκράτη Πρόεδρο Αρμα Πολιτών που πηρε προσωπική απόφαση για...συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Κομμένου!!!
Αυτη είναι η πολιτική ζωή Εν Ελλάδι Εν Ετει...2012!!

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ είπε...

Το εάν δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας δεν σημαίνει ότι η Αριστερά "Εν συνόλω" είναι υποό διάλυση, κάθε άλλο μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο εκλογικό σώμα, και επίσης δεν θεωρώ ότι αποκλείεται οριστικά η περίπτωση συνεργασιών, έστω και μετεκλογικά. Την Παπαρήγα και τα σταλινικού τύπου κωλήμματα φοβάμαι ότι θα την πληρώσει η χώρα μας.Ο στόχος πάντα παραμένει η αποδυνάμωση των συγκυβερνώντων δεξιών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ