Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!!!

Πάει κι αυτό. Σώσαμε και μ’ αυτούς και με τη γενικότερη προεκλογική φασαρία. Αυτό που θα μείνει είναι η έκπληξη (;) των ποσοστών, όσον αφορά τη διαφορά των δύο «κυβερνητικών» κομμάτων. Ούτε οι ίδιοι οι Πασόκοι δεν το περίμεναν. Πάντως τα πανηγύρια και οι εκδηλώσεις των …φανατικών –μπορώ να πω- ότι στάθηκαν σε κόσμιο επίπεδο.
Αυτό που έμεινε και ελπίζω να μείνει από δω και στο εξής ήταν η πολιτική συμπεριφορά του εκλογικού σώματος. Αυτή η έκρηξη οργής, αυτή η αποφασιστικότητα που σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχε παλαιότερα, αυτό το : τά’κανες μούσκεμα-τράβα σπίτι σου με εξέπληξε ευχάριστα. Ήταν βέβαια καιρός να απεγκλωβιστούμε από ανόητους συναισθηματισμούς και κομματικές αγκυλώσεις.
Για τη Νέα Δημοκρατία …. Καλά ξεμπερδέματα .
Για το ΠΑΣΟΚ ελπίζω να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο λαός, γιατί αλλιώς τον βλέπω και το Γιώργο να φεύγει νύχτα (με το lexus) για το Καστρί.
Το ΚΚΕ: Η Αλέκα λίγο πάνω, η Αλέκα λίγο κάτω (ο πατερούλης νά’ναι καλά)
Ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το «γολγοθά» που πέρασε λίγες μέρες πριν τις εκλογές, δικαιολογημένα η ηγεσία και οι ψηφοφόροι του μιλούν για εκλογική νίκη της αριστεράς. Μια νίκη που θα πρέπει να χρεωθεί ο πρόεδρος του ΣΥΝ, ο Αλέξης Τσίπρας,. Από εδώ και πέρα και για τη συνέχεια ή μη του εγχειρήματος θα πρέπει να ληφθούν …αποφάσεις.
ΚΡΙΜΑ, πολύ κρίμα για τους Οικολόγους Πράσινους. Ήταν πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους. Δημιούργησαν πάντως και εγκαθίδρυσαν μία «ποιοτική» βάση στο εκλογικό σώμα και πιστεύω στις επόμενες εκλογές θα εκλέξουν αντιπροσώπους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη χολή τους μερικοί τη βγάζουν και στα κάτω και στα πάνω ενός πολιτικού.Ο ΓΑΠ ηταν το αστέρι αυτών των εκλογών και μακάρι να γίνει και το αστέρι της Ελλάδας μας.Το να προβλέπουμε ότι θα φύγει νύχτα πριν ακόμη ξεκινήσει μόνο εμπάθεια δείχνει και τίποτα άλλο.Υπομονή παιδιά άσπρος κώλος μαύρος κώλος στο ποτάμι φαίνεται.....

Χ.Ε.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Ελπίζω κουμπάρε να μην εννοείς εμένα όταν μιλάς για "εμπάθεια". Κάθε άλλο! Πραγματικά μου άρεσαν οι (κατ' αρχήν) επιλογές του

Ανώνυμος είπε...

Κουμπάρε ο ΓΑΠ θα είναι η μεγάλη έκπληξη της Ελλάδας.Έτσι λέω και όπως ξέρεις δεν το λέω τώρα που είναι καβάλα στο άλογο αλλά το έλεγα και όταν ο Τσίμπρας είχε το 18% και με κοροϊδεύατε....

Χ.Ε.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Ναι. Σιγά σιγά θα τον πεις και Τσίμπλα ... Ελα ρε συ που σε κοροιδεύαμε κιόλας! Μας παρεξήγησες