Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Είμαστε λαός για … ψυχανάλυση

7,5% λένε οι αυριανές(!) δημοσκοπήσεις προηγείται το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου για τις προσεχείς ευρωεκλογές. Και από τη μία είναι λογικό, μετά από την ανύπαρκτη προσφορά της σημερινής κυβέρνησης, για να μην αναφερθώ σε αρνητικό ισοζύγιο. Αλλά αυτό σε τίποτα δεν δικαιολογεί το «αλλοπρόσαλλο» της πολιτικής συμπεριφοράς από τον Αννα στον Καϊάφα και τούμπαλιν (για να’μαστε και στο πνεύμα των ημερών). Συμπεριφερόμαστε σαν … Αμερικανάκια: ψηφίζουμε ρεπουμπλικάνους και αφού μας βγει Bush ο Καραμανλής, ξαναγυρνάμε (χωρίς άλλη δυνατότητα επιλογής) στους Δημοκρατικούς και στον Obamma, για να συνεχίσει το μαύρισμά μας ο Γιωργάκης. Καλά μια πενταετία δεν πέρασε μόνο, από τότε που οι Ελληνες ψήφισαν ότι βρήκαν μπροστά τους (κυριολεκτικά), μόνο και μόνο για να φύγουν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ; Και μην πει κανείς ότι ο Γιωργάκης είναι το …καινούργιο φρούτο της υπόθεσης, γιατί τον ξέρουμε τον κύριο: αυτός δεν ήταν που νόμιζε ότι ήταν υπουργός για πολλά χρόνια κάνοντας τα ταξιδάκια του;
Και το τρελό δεν είναι ότι εμφανίζονται σα σωτήρες μας οι Λαλιώτηδες, Σημίτηδες, κ.α. ανατριχιαστικά ονόματα του παρελθόντος, αλλά τα ποσοστά των Σοσιαληστάδων μας, που αγγίζουν το όριο της αυτοδυναμίας, δηλαδή πάμε πάλι για αυτοδύναμη κυβέρνηση, κυβέρνηση ασυδοσίας και ρεμούλας. Αν είναι δυνατόν!!!
Ποια φοβία αλήθεια κατατρώει το υποσυνείδητο των Ελλήνων; Σίγουρα θα πρέπει να αποτελέσει το αντικείμενο περαιτέρω ανάλυσης και γιατί όχι …ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ.

Η φωτό, φυσικά από τον drseeng, που αποτυπώνει ξεκάθαρα τη χαρά του …ταξιδιάρη

xinistis

3 σχόλια:

ai-vreS είπε...

Σάκη,
Χρόνια Πολλά. Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει ανάταση στις ψυχές όλων μας.
Καλές αναρτήσεις...

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Πάντως δεν περιμένουμε την ανάσταση ...κανενός !!! ιδιαίτερα της ανάσταση του τόπου μας μέσα από λαμπαφορούμενες φιέστες ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ/ΣΕΣ και προσοχή στις χοληστερίνες!!!

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

aivres πραγματικά υπερέβαλες τις προσδοκίες μας ...καλή συνέχεια ,,, χωρίς πολλά ..κεράκια