Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

«Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού»: Ο αγώνας του Βελβεντού: Στην τελική ευθεία δικαίωσης του

Την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές ο αγώνας τόσο της Συντονιστικής Επιτροπής, στην οποία εκπροσωπούνται όλοι οι παραγωγικοί, πολιτισμικοί και λοιποί μαζικοί φορείς του Βελβεντού, όσο και της «Κοινωνίας των Πολιτών», για την επανασύσταση του Δήμου Βελβεντού φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Υπουργός των Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης, ανακοίνωσε την κατάθεση τροπολογίας με την οποία διασπώνται τέσσερεις νησιωτικοί δήμοι Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Μυτιλήνης, Σάμου και μαζί με αυτούς και ο Καλλικρατικός Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, ώστε ο νέος Δήμος Βελβεντού να αποτελέσει ξεχωριστό ΟΤΑ. Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό που κατανόησε την ανάγκη επανασύστασης του Δήμου μας και τους πολύχρονους αγώνες της κοινωνίας μας για το σκοπό αυτό.
 
Η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή προγραμματίστηκαν να γίνουν την Τρίτη 5 και ίσως την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Φτάσαμε σήμερα εδώ με την συστράτευση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη που πίστεψαν τον αγώνα μας και στήριξαν τις προσπάθειές μας. Κλιμάκιο εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων και των μαζικών φορέων που απαρτίζουν την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, θα παραστεί στην συζήτηση της Βουλής.
Είμαστε ακριβώς στο σημείο όπου τελειώνει και ο πολιτικός χρόνος για την επίλυση του προβλήματος και για την άρση της αδικίας που έγινε για την κοινωνία μας με τον Καλλικράτη. Τα δεδομένα, οι πολύχρονοι αγώνες μας και οι προσπάθειές μας είναι πλέον τοις πάσι γνωστά.
Ευχόμαστε αυτές να είναι οι τελευταίες μέρες ενός πολύχρονου, δύσκολου και δίκαιου αγώνα. Περιμένουμε την ευόδωση με τη σύμπραξη και τη βοήθεια όλων εκείνων που πίστεψαν στον αγώνα μας και μας βοηθούν μέχρι τελικής δικαίωσης.
Θα τα πούμε αναλυτικά, όπως πάντα, σε Λαϊκή Συνέλευση των Βελβεντινών αμέσως μετά την τυπική ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: