Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Όντως χρειάζεται ιατρική ενημέρωση, αλλά άλλων ειδικοτήτων

Κοzanimedia: Την ώρα που ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού λέει πως θέλει…επενδυτές για να στηρίξει τον τόπο, δίνει 3.000 ευρώ για την κάλυψη του «περίφημου» ιατρικού συνεδρίου σε εταιρία από τα…Νέα Μουδανιά-Μαζί του Η. Κάτανας και Ρ. Αλεξανδρής από την Περιφέρεια που ενέκριναν το ποσό!

Δε φτάνει που στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, με απόφαση του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, διοργανώνουν ένα εξαιρετικά αμφιβόλου σημασίας ιατρικό συνέδριο στα Σέρβια (γιατί άραγε;) την ώρα που οι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν τρόφιμα και χρήματα για πετρέλαιο, αλλά οι διοργανωτές φροντίζουν και να δώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ σε εταιρία από τα…Νέα Μουδανιά για την κάλυψη των εργασιών του!

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ηλία Κάτανα και τη στήριξη του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Ρούση Αλεξανδρή, δίνονται 3.000 στην εταιρία  (Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ) «Δίκτυο Επιχειρείν» για ηχητική κάλυψη, εκτυπώσεις και…τα λοιπά, του εν λόγω συνεδρίου που θα λάβει χώρα στα Σέρβια!
Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ΑΦΜ στα…Νέα Μουδανιά και, εύλογα, διερωτάται κανείς για ποιο λόγο στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισαν να δώσουν το έργο σε εταιρία εκτός της περιοχής μας.
Πόσο μάλλον όταν ανάλογο έργο έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν αρκετές επιχειρήσεις/εταιρίες στην Π.Ε. Κοζάνης και σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.
Ποιός, λοιπόν, ο λόγος της επιλογής της συγκεκριμένης εταιρίας από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού; Πώς έγινε η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια; Και, αλήθεια, ποιός βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του εν λόγω ιατρικού συνεδρίου που, ουσιαστικά, δεν έχει να προσφέρει τίποτε στην περιοχή, την ώρα που ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού «ασφυκτιά» από την καταστροφική θητεία Κοσματόπουλου;

Π.Π. από το kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: